چهار شنبه 23 بهمن 1398

انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

به گزارش وب دا خوزستان، دكتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز طي ابلاغي، جناب آقاي دكتر غلامرضا ساری زاده را به سمت " سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه " منصوب نمود.

در متن اين ابلاغ خطاب به جناب آقای غلامرضا ساری زاده آمده است:

جناب آقای دکتر غلامرضا ساری زاده

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد دانش و تجارب ارزنده علمی و اجرایی جنابعالی در دانشگاه با حفظ سمت آموزشی و به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه منصوب می‌شوید.

انتظار دارد در نهایت اهتمام و بر اساس اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر اسناد بالادستی، در راستای رفع نیازها و مشکلات، با بهره مندی و جلب مشارکت اساتید، محققان و کارشناسان و دانشجویان محترم و همچنین با همفکری و همدلی سایر مدیران دانشگاه با یاری خداوند منان در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) در جهت پیشرفت و اعتلای سلامت جامعه اسلامی گام‌های موثری بردارید.

توفیق هرچه بیشتر جنابعالی در راه خدمت به مردم شریف و بزرگوار ایران اسلامی و خوزستان قهرمان از خداوند بزرگ خواستارم.

دکتر فرهاد ابول نژادیان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز