چهار شنبه 21 اسفند 1398

مشروبات الکلی تقلبی جان ۴۰ نفر را در خوزستان گرفت

به گزارش وب دا خوزستان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تعداد جان باختگان ناشی از مسمومیتهای الکلی در خوزستان تا ظهر چهارشنبه به ۴۰ نفر رسید.

احسان پور گفت: با احتساب ۷۰ مورد مسمومیت در ۲۴ ساعت گذشته، مسمومین ناشی از مصرف مشروبات الکلی تقلبی در خوزستان به ۵۰۰ نفر رسید.

وی در خصوص افزایش تعداد موارد فوت بیماران دچار مسمومیت با الکل تقلبی و مسموم گفت: طی روز گذشته متاسفانه ۶ مورد فوت دیگر به موارد مرگ ناشی از مصرف الکل تقلبی و سمی اضافه شد و در مجموع از ابتدای این واقعه ۴۶ بیمار مورد فوت به ثبت رسید. خوشبختانه با تلاشهای مجدانه همه ارگانهای مرتبط، تعداد مراجعین به مراکز درمانی سطح استان ۲۲ مورد مورد بود که نشان دهنده موثر بودن اقدامات انجام شده در این زمینه است با این وجود دانشگاه علوم پزشکی اهواز همچنان تمام مراکز خدماتی و درمانی خود را در وضعیت آماده باش و اقدام حفظ کرده است و از شهروندان خوزستان درخواست حفاظت از فرزندان خود در مقابل سودجویان را دارد تا انشاالله شاهد به صفر رسيدن بار مراجعات با این مشکل به مراكز درمانی باشیم.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه