جمعه 23 اسفند 1398

شهروندان در سامانه الکترونیکی خود ارزیابی ویژه کوروناویروس ثبت نام کنند

شهروندان خوزستانی هرچه سریعتر در سامانه خودارزیابی بیماری ناشی از کرونا ویروس ثبت نام نمایند

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان اعلام کرد: در راستای مراقبت های بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلای به بیماریهای حاد تنفسی به خصوص کروناویروس به کلیه شهروندان خوزستانی توصیه می شود هرچه سریعتر در سامانه سلامت وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی ثبت نام نمایند.

وی در ادامه اظهار داشت: مراقبین و بهورزان در پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت آماده هستند تا کلیه شهروندانی را که در سامانه سلامت ثبت نام خود را انجام داده اند، بررسی و در صورت نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی بیشتر به خصوص درمورد بیماریهای تنفسی ناشی از کرونا ویروس( کووید 19 )  تحت پوشش قرار دهند .

رئیس مرکز بهداشت استان در پایان اظهار داشت: شهروندان می توانند برای ثبت نام در سامانه سلامت به آدرس salamat.gov.ir مراجعه و ثبت نام نمایند و با ثبت مشخصات خود در این سامانه مراقبین سلامت در سطح شهر و بهورزان در سطح روستا با این عزیزان تماس گرفته و وضعیت سلامت آنها را پیگیری می نمایند

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه