چهار شنبه 21 اسفند 1398

همکاری بین بخشی دستگاههای اجرایی جهت مقابله با کرونا ویروس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان در نشست بررسی راه های تعامل و همکاری بیشتر بین بخشی با شورای معاونین آموزش و پرورش چهل گانه استان خوزستان که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد بر اهمیت همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش جهت مبارزه با بیماری کرونا تاکید کرد.

وی اظهار داشت: دانش آموزان و خانواده بزرگ آموزش و پرورش با آموزش و آگاهی بخشی مناسب در کنار کارشناسان حوزه سلامت میتوانند در کنترل بیماری ناشی از کروناویروس بسیار موثر باشند. آموزش و پرورش با گستردگی بیش از یک میلیون و دویست هزار دانش آموز و 65 هزار نیروی شاغل در سطح استان خوزستان ظرفیت بسیارخوبی است که باید در کنترل بیماری بهره ویژه ای برد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: قبل از اینکه بیماری در کشور وارد و شناسایی شود، آماده سازی و تجهیز آزمایشگاه های اختصاصی تشخیص کرونا ویروس انجام شد و در حال حاضر تمام امکانات و اقدامات سلامت محور در حوزه بهداشت به سمت و سوی کنترل و مهار این بیماری سوق یافته است.

حسینی زاده گفت: اقدام مناسب آموزش پرورش در آموزش مجازی دروس بستر مناسبی است برای ارائه بسته های آموزشی پیرامون  خودمراقبتی جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس
وی افزود: بسته های آموزشی خودمراقبتی با رویکرد مقابله و پیشگیری از بیماریهای تنفسی بخصوص کووید 19 در حوزه های بهداشت محیط و گندزدایی مراکز جمعی و اماکن عمومی، تغذیه در کرونا، سلامت روان در شراط بحران همه گیری، شناخت راههای تشخیص، انتقال،  پیشگیری و رعایت بهداشت فردی می باشد.

رئیس مرکز بهداشت استان در ادامه با اشاره به پخش گسترده اخبار، فیلم و کلیپ های مختلف توسط دشمنان و کشور های متخاصم که قصد دارند سلامت و امنیت روانی مردم را تحت شعاع قراردهند، گفت: انتظار می رود که مردم اطلاعات و اخبار صحیح در زمینه کووید 19 را از وزارت بهداشت دریافت کنند.

وی افزود: وزارت بهداشت به همین منظور سایت آوای سلامت را که حاوی طیف وسیعی از اطلاعات، فیلم و کلیپ آموزشی را در اختیار مردم قرار داده اند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه