یک شنبه 25 اسفند 1398

برپایی غرفه تب سنجی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز جهت غربالگری کرونا ویروس

به گزارش وب دا خوزستان، بمنظور تقویت فعالیتهای صورت گرفته در خصوص ضدعفونی کردن بخش های مختلف دانشگاه توسط نیروهاي خدمات و با توجه به اهمیت دانش خودمراقبتي در راستای کنترل شیوع ویروس کرونا اقداماتی شامل تهیه محلول ضدعفونی، عملیات گندزدایی و ضدعفونی سطوح، توزیع ماسک و دستکش بین کارکنان انجام شد.

مرجان مموئی مسئول میز خدمت دانشگاه در اشاره به اهم فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در راستای مبارزه با کروناویروس گفت: کارشناسان حوزه سلامت دانشگاه از زمان آغاز هشدارها و اپیدمی کرونا اقدامات لازم را در این زمینه آغاز کردند.

وی با اشاره به این مطلب که آموزش خودمراقبتی سهم بسزايي در پيشگيري از بروز بيماري کووید 19، پيشرفت و عوارض آن دارد، ادامه داد: با توجه به مراجعات مکرر در شرایط بحران همه گیری کووید19، غرفه تب سنجی و غربالگری کروناویروس در ورودی ساختمان سازمان مرکزی راه اندازی شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه