دوشنبه 26 اسفند 1398

تلاشهای شبانه روزی نیروهای داوطلب حوزه سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا

تعداد 80 پزشک، پیراپزشک، بهداشت یار و دانشجوی علوم پزشکی داوطلب و جهادگر سلامت با هماهنگی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به خط مقدم مبارزه با کرونا پیوستند.

تعداد 80 پزشک، پیراپزشک، بهداشت یار و دانشجویی علوم پزشکی داوطلب و جهادگر سلامت با هماهنگی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، به خط مقدم مبارزه با کرونا پیوستند.

به گزارش حوزه اجتماعی دانشگاه، به دنبال هماهنگی های انجام شده از سوی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، 80 دانش آموخته و دانشجوی رشته های پزشکی، پرستاری، پیراپزشکی و بهداشت، آمادگی خود را برای ارائه خدمات در عرصه های مورد نیاز جهت مبارزه با کرونا ویروس اعلام کردند.

گفتنی است همچنین در راستای برگزاری جلسه با یکی از فعال ترین گروه های داوطلب و جهادی سلامت، گروه راه خدا و متعاقب آن فراخوان این گروه جهادی از داوطلبین سلامت، 20 داوطلب و جهادگر سلامت جهت مشارکت در تامین مواد ضد عفونی کننده دست،گندزدایی سطوح و همچنین کمک به نیروهای دانشگاه علوم پزشکی اهواز در کنترل مبادی ورودی استان خوزستان اعلام آمادگی کردند.

خاطر نشان می سازد تعدادی از این نیروهای داوطلب به منظور تامین اقلام بهداشتی و برخی دیگر با هدف همکاری با نیروهای بهداشت، هلال احمر جهت انجام فرآیندهای بیماریابی در ورودی های استان، شهرستان های تابعه و تعداد 80 نفر از آنها  به سازمان بسیج جامعه پزشکی برای پیوستن به درمانگران خط مقدم مقابله با کرونا ویروس معرفی شدند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه