دوشنبه 26 اسفند 1398

مشارکت گروههای جهادی در تامین اقلام بهداشتی

حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جهت افزایش ظرفیت تامین اقلام بهداشتی از گروه های داوطلب و جهادی سلامت دعوت به همکاری نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور سرعت بخشیدن در تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم جهت پیشگیری از شیوع کرونا ویروس، گروه های مختلف داوطلب و جهادی حوزه سلامت در قالب تشکل های مختلف نظیر گروه های جهادی راه خدا، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، جهادگران مساجد اهواز، کانون دانشجویی هلال احمر با هماهنگی با کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور در مکانهای مشخص شده، اقدام به تهیه محلول های ضد عفونی کننده دست و گندزدایی سطوح نمودند.

گفتنی است این گروه ها بصورت سازمان دهی شده در سه نوبت کاری در این امر خداپسندانه شرکت داشته و فرآورده های ضدعفونی کننده را از طریق معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز در اختیار شبکه توزیع قرار می دهند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه