دوشنبه 26 اسفند 1398

حمایت طلبی موسسات خیریه بیمارستانی در مبارزه با کرونا

تامین اقلام بهداشتی، حفاظتی و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانها در اولویت موسسات خیریه بیمارستانی قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به اینکه بیمارستانها در خط مقدم رسیدگی و درمان بیماران مبتلا به کرونا ویروس جدید قرار دارند، به منظور تداوم پشتیبانی از این مراکز حیاتی، حمایت طلبی از خیرین و نیکوکاران در اولویت موسسات خیریه بیمارستانی قرار گرفته است.

کارشناس برنامه توسعه موسسات خیریه بیمارستانی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان این مطلب اعلام کرد: از سال گذشته، تلاش زیادی برای راه اندازی موسسات خیریه در بیمارستان تابعه دانشگاه صورت گرفته است که به لطف خداوند و تلاش مسولین و مددکاری اجتماعی و معتمدین محلی، درحال حاضر در بیست بیمارستان دانشگاه در شهرستانهای مختلف، طبق دستور العمل وزارتخانه های بهداشت و کشور، موسسه خیریه راه اندازی شده است.

هدف از راه اندازی این موسسات، جلب مشارکت خیرین و افراد نیکوکاری برای کمک به بیماران نیازمند و تامین منابع ضروری مورد نیاز بیمارستانها است و علاوه بر شرایط معمول، در موقعیت های خاص نظیر وقوع سیل در بهار 98 و شیوع بیماری کرونا درماه جاری، موسسات خیریه بیمارستانی با تلاش بیشتری نسبت به حمایت طلبی از نیکو کاران اقدام می کنند.

با اشاره به ضرورت تداوم این کمک ها خیرین می توانند کمک های خود به بیمارستانها را در هماهنگی با حوزه اجتماعی دانشگاه از طریق موسسات خیریه مستقل در هریک از بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز ارایه نمایند.

با توجه به اینکه بیمارستان رازی اهواز و در کنار آن، بیمارستان های امام خمینی، طالقانی، گلستان و سینا را در شرایط کنونی در اولویت دریافت کمک ها ی خیرخواهانه هستند و سایر بیمارستانها نیز هر یک به سهم خود در این شرایط خطیر، درگیر بوده و می توانند از کمک افراد نیکو کار بهرمند شوند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه