دوشنبه 26 اسفند 1398

مشارکت انجمن های تخصصی و حرفه ای پزشکی در راستای مبارزه با کروناویروس

انجمن های تخصصی و حرفه ای علوم پزشکی در کنار سایر افراد نیکوکار اقدام به تامین بخشی از اقلام مورد نیاز بیمارستانها نمودند.

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پس از مشخص شدن موارد قطعی ابتلا به ویروس کرونای جدید دراستان خوزستان و احساس نیاز به تامین اقلام بهداشتی و حفاظتی برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس، انجمن های تخصصی و حرفه ای علوم پزشکی اقدام به تامین بخشی از این اقلام و کمک به بیمارستانها و یا انجمن های حمایت از بیماران نمودند.

گفتنی است تا کنون انجمن های مختلفی به ویژه انجمن دندانپزشکان، انجمن داروسازان، انجمن های مرتبط با پزشکان و انجمن گفتاردرمانی به این نهضت خداپسندانه و نوع دوستانه پیوسته اند.

خاطر نشان می سازد به دنبال دعوت مدیریت مشارکت های مردمی دانشگاه، سایر انجمن های تخصصی نیز درحال برنامه ریزی برای جمع آوری کمک های اعضای خود هستند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه