پنج شنبه 29 اسفند 1398

پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت نوروز 99

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز طی پیامی فرارسیدن نوروز 99 را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

فرارسیدن سال 1399 خورشیدی و نوروز پرشکوه باستانی را که سده‌های طولانیست با شکفتن دوباره برگ و بوستان همراه است، به یکایک شما عزیزان و خانواده‌های صبور و گرامیتان تبریک می‌گویم.

همزمان با آغاز بهار طبیعت از «مقلب‌القلوب و الابصار» بخواهیم سال جدید، سالی باشد همراه با خیر و برکتی فزون‌تر و تلاشی بیشتر برای برداشتن گام‌هایی استوار در مسیر سربلندی کشور؛ سالی که نسیم سلامت و نشاط در سراسر جهان، جان و روح انسان‌ها را آرامش بخشد و ملت‌ها فارغ از هرگونه بیماری، روزگار را به نیکی بگذرانند. در این روزها کـه همه در گیر مبارزه با ویروس کرونا هستند، حول حالنا الی احسن الحال” را بـه نیت شفای بیماران و تبدیل حال همه بـه بهترین حال، زمزمه کنیم.

تلاش بی وقفه مدافعان عرصه سلامت برای کاستن از درد و آلام هموطنان، جهت مقابله با شیوع کرونا ویروس تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه دارد که این دستاورد جز با همت و همکاری مردم در قطع زنجیره انتقال محقق نخواهد شد.

هر روزتان نوروز، نوروزتان سلامت
            دکتر فرهاد ابول نژادیان