پنج شنبه 29 اسفند 1398
تعداد بازدید: 96

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از فزایش 50 درصدی حقوق کارکنان خبر داد

ابول نژادیان ضمن اعلام افزایش 50 درصدی احکام کارکنان دانشگاه گفت: حقوق اسفند ماه پرسنل بر اساس احکام جدید پرداخت شد.

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این خصوص اظهار کرد: در راستای اجرایی نمودن امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، با تلاش همکاران در معاونت توسعه مدیریت و منابع، احکام جدید با 50 درصد افزایش حقوق صادر شد.

وی ادامه داد: امروز ضمن اجرایی شدن احکام جدید کارکنان رسمی، پیمانی و تبصره پنج (تبصره 3 قبل، افزایش 50 درصد حقوق کارکنان در حقوق اسفند ماه نیز اعمال گردید.

ابول نژادیان با اشاره به بار مالی ایجاد شده به دنبال این افزایش حقوق گفت: پرداخت حقوق بر اساس احکام جدید ماهانه 180 میلیارد ریال بار مالی برای دانشگاه ایجاد کرده است، اما جای بسیار خوشحالی است که توانستیم این خدمت را به همکاران ارائه دهیم.

وی ادامه داد: فروردین ماه هم افزایش 15 درصدی در احکام لحاظ خواهد شد.

ابول نژادیان گفت: 13 هزار و 430 نفر از همکاران مشمول این قانون شدند و با پیگیری های انجام شده احکام جدید یک هزار و 797 نفر از کارکنان تبصره یک (تبصره چهار قبل) نیز صادر خواهد شد و افزایش حقوق شامل آنان نیز می شود.

وی در پایان گفت: بسیار خوشحال و خرسندیم که در این شرایط سخت توانستیم این خدمت هر چند کوچک را برای پرسنل خود انجام دهیم.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه