پنج شنبه 29 اسفند 1398

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی از ابتلا ۲۲ مورد جدید به کروناویروس خبر داد

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر علی احسان پور سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص آخرین وضعیت مبتلایان به کروناویروس در خوزستان گفت: ۲۲ مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس طی ۲۴ ساعت گذشتهبه ثبت رسیده است که طبق گزارشات واصله این موارد به تفکیک‌ ۸ مورد در اهواز، ۳ مورد در خرمشهر بوده است و همچنین شهرستان های باوی و رامهرمز هر کدام ۲ مورد و شهرستان های آبادان، دشت آزادگان، شادگان، کارون، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان هر کدام ۱ مورد بوده است.

وی گفت: متاسفانه در این ۲۴ ساعت ۶ نفر از هم استانی های مبتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده تا شمار جان باختگان به ۵۱نفر افزایش یابد.
احسان پور در مورد روند بهبود این بیماران عنوان کرد: تا کنون ۲۲۹ بیمار مبتلا به کرونا، سلامت خود را بازیافته و از بیمارستان مرخص شده اند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان بیان کرد: از زمان شروع این اپیدمی در استان تاکنون ۳۸۱ نفر ابتلای قطعی به کروناویروس گزارش شده است.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه