پنج شنبه 29 اسفند 1398
تعداد بازدید: 76

پیام تسلیت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت در گذشت دکتر کهرام

دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پیامی در گذشت دکتر حمید کهرام، نماینده پیشین مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی را تسلیت گفت.

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی پیامی در گذشت دکتر کهرام را تسلیت گفت .

در متن این پیام آمده است:

" انا لله و انا الیه راجعون "

با نهایت اندوه و تاسف، دکتر کهرام نماینده پیشین شهرستانهای اهواز، کارون، حمیدیه، باوی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران بر اثر بیماری کرونا نقاب در خاک کشید.
بدون شک فقدان این چهره صبور، اندیشمند، مردمی و اخلاق مدار، داغی بر دل همه دوستان، همکاران و نیز جامعه دانشگاهی افکند.

اینجانب رحلت این انسان فرهیخته را به همه دوستداران و بازماندگان تسلیت می گویم و برای آن مرحوم علو‌ درجات و امرزش خداوند را طلب می نمایم.

دکتر فرهاد ابول نژادیان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز