پنج شنبه 29 اسفند 1398
تعداد بازدید: 43

قدردانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز از زحمات مدافعان سلامت در مقابله با کرونا ویروس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده طی پیامی از تلاش های بی وقفه کارشناسان حوزه سلامت در مقابله با کرونا ویروس قدردانی کرد.

در متن این پیام چنین آمده است:

اینک در این ایام که خطر بر در خانه مردمان این کشور می کوبد و سختی و مشکلات را برای همه به بار آورده است، خواهران و برادرانی از جنس خاک ولی با روحی بلند و آسمانی، اراده ای به استواری کوه و پشتکاری موج شکن همچون مجاهدان و مبارزان خط شکن، خود را به موج بیماری می کوبند و با تلاش های بی وقفه، آن را در هم می شکنند، با کمترین امکانات اما با تلاشی آهنین، خود را وقف جامعه کرده اند و با عرق های گرم جبینشان مآمن سست بیماری را به آتش می کشند.
 مردان و زنانی گمنام، بسیجی وار و مخلص که برای پیشگیری از گسترش دامنه این بیماری جان خود را بر کف گرفته وبرای مقابله با این ویروس منحوس برخاسته اند.
اینان در طول تاریخ به مثابه نشانی زرین بر سینه کشور و ملت خود هستند و خواهند بود.

به خود می بالم که میان شما در یک صف علیه هجوم بیماری ایستاده ام، هجومی بی وقفه و رعدآسا که کشورهای بسیاری از مقابله با آن در مانده اند، اما ایران عزیز به رغم تحریم های ظالمانه، با وجود سنگربانانی ایثارگر با سختکوشی و تلاشی بی وقفه، این بیماری را به چالش می کشند. همیشه این مجاهدان از خود گذشته در پیچ های تاریخی امدادگر سرزمین خویشند و آرامش خود را فدای آرامش دیگران می کنند. درمیان شما بودن افتخاریست وصف ناپذیر؛ وظیفه خود می دانم به عنوان سربازی از این مجموعه، تلاشهای شما را ارج نهم و قدردان تک تک شما عزیزان باشم.

در آستانه نو شدن طبیعت سال جدید را صمیمانه تبریک عرض نموده، تندرستی تان را از خداوند منان خواستارم.

دکتر سید مهدی حسینی زاده
              رئیس مرکز بهداشت استان