شنبه 24 اسفند 1398

هماهنگی بین بخشی و همکاری تمام دستگاههای اجرایی جهت مقابله با کرونا ویروس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان در جلسه هماهنگی اقدامات صورت گرفته ویژه مقابله با کرونا ویروس که با حضور نماینده بسیج استان بر گزار شد، گفت: همیشه در مداخلات بزرگ مثل ریشه کنی فلج اطفال، نیروهای سپاه و بسیج درکنار بخش سلامت بوده و حضور آنها مایه دلگرمی و افزایش توان خدمتگذاران بوده است.

وی در ادامه اظهار داشت: بسیج ملی مبارزه با کرونا در سه حوزه شامل عملیات الکترونیک آموزش، غربالگری، درمان و پیگیری  ( سامانه salamat.gov.ir )، تشکیل تیم های بسیج ملی مبارزه با کووید 19 و بسیج ملی اطلاع رسانی و ارتقاء سطح آگاهی عمومی در مورد کرونا ویروس اقدامات خود را برنامه ریزی می کند که نیروهای مردمی بسیج و سپاه می توانند در این سه حوضه حضور موثری داشته باشند.

در ادامه سرهنگ حاجتی تصریح کرد: نیروهای بسیج با توان آمادگی کامل خود را برای مقابله با کرونا ویروس در کنار کارشناسان حوزه سلامت با تمام امکانات اعلام می کند.

گفتنی است در این جلسه مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه و روسای مراکز غرب و شرق اهواز نیز از طریق ویدئو کنفرانس ارتباط برقرار کردند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه