دوشنبه 26 اسفند 1398

تشکر معاون بهداشت دانشگاه از همکاری مردم با کارشناسان حوزه سلامت

قدردانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز از همکاری شهروندان با فعالان عرصه سلامت در مقابله با کرونا ویروس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده طی پیامی از همکاری مردم با کارشناسان جهت مقابله با کرونا ویروس قدردانی کرد.

در متن این پیام چنین آمده است:

هم اکنون که سختی و مشقت بیماری به کشورعزیزمان روی آورده است و سنگربانان سلامت تمام وجهه ی همت خویش را به منظور پیشگیری از  گسترش دامنه آثار آن بر شما مردم شریف به کار بسته اند، از شما مردم فداکار و صبور خوزستان که برگ تلخ ایام را با نبات صبر خود شیرین می کنید، بسیار سپاسگزاریم.

صبر شما مایه امیدواری ماست. از شما سپاسگزاریم که با حساسیت و ریزبینی اخبار صحیح را از منابع معتبر دنبال و از انتشار مطالب غیرواقعی اجتناب می کنید. لطفا" به توصیه های کارشناسان حوزه سلامت گوش فرا دهید و خطر را جدی بگیرید. مردمی که همیشه با فداکاری و از خودگذشتگی در کنار ما بوده اند و کوله بارخستگی را از دوش همکاران ما برداشته اند، این بار نیز با رعایت نکات بهداشتی، در مهار این بیماری تلاش کنید، همچون استشمام گلی خوشبوست که خستگی را به در می کند و خوشی را به روح و جسم انسان هدیه می دهد.

آفرین بر شما و زهی سعادت ما را که خدمتگزاران چنین مردمی هستیم. خجسته باد بهاران بر شما که طراوت بخش صفحه ای دیگر از تاریخ این مرز و بوم هستید..

دکتر سید مهدی حسینی زاده
                        رئیس مرکز بهداشت استان