دوشنبه 04 فروردین 1399

مشارکت بین بخشی در مبارزه با کرونا ویروس در استان

دوشنبه چهارم فروردین ماه ۹۹، جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بسیج جامعه پزشکی و معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان خوزستان با موضوع کرونا ویروس برگزار شد.

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن اشاره به آمادگی بیمارستانهای استان جهت خدمت رسانی به بیماران کرونایی اظهار کرد: بیمارستان های استان به منظور پذیرش بیماران مشکوک به کرونا ویروس در آمادگی کامل قرار دارند و پیش بینی های لازم جهت ارائه خدمات درمانی در استان لحاظ شده است.

وی ادامه داد: حداکثر ظرفیت‌های علمی، انسانی، اجرایی و عملیاتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حوزه های مختلف به منظور مبارزه با ویروس کرونا به کار گرفته شده است.

گفتنی است در این جلسه گزارش اخرین اقدامات صورت گرفته توسط نیروهای بسیج جامعه پزشکی استان و سپاه در راستای مبارزه با کرونا ویروس در کنار کارشناسان بهداشت دانشگاهعلوم پزشکی جندی شاپور اهواز در طرح غربالگری  و سنجش افراد نیز ارائه شد.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه