یک شنبه 03 فروردین 1399

بازدید از روند ارائه خدمات به بیماران کرونایی در بیمارستان شهداء هندیجان

قائم مقام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه دکتر محمد شنبدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر، از بیمارستان شهداء هندیجان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان، یکشنبه سوم فروردین ماه 1399، دکتر رمضان احدی قائم مقام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به همراه دکتر محمد شنبدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر، از بیمارستان شهداء هندیجان بازدید کردند.

این بازدید با همراهی دکتر داود رئیسی سرپرست شبکه بهداشت و درمان هندیجان، ندا توکلی سرپرست بیمارستان شهداء شهرستان، بخش های مختلف و فعال بیمارستان از جمله بخش بستری داخلی، بخش قرنطینه بیماران کرونایی، اداری، اورژانس، دیالیز و ساختمان های جدید  و در حال ساخت اورژانس و درمانگاه تخصصی، مورد بازدید قرار گرفتند.

دکتر احدی ضمن تبریک سال نو و خسته نباشید به پرستاران و کارکنان بیمارستان بیان داشت: خوشبختانه سازمانها و ادارات شهرستان هندیجان در مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا از وحدت و انسجام بسیار خوبی برخوردار هستند. با جدیت و اجرای به موقع دستورالعملها، در پیشبرد برنامه های حفاظتی و کنترلی بیماری کرونا خیلی خوب عمل کرده و جای تشکر و قدردانی دارند. قطعا توجه و جدیت مردم خوب و فهیم هندیجان در اجرای توصیه ها در کنترل بیماری نقش بسیار مهمی دارد.

رئیسی گفت: حفظ آرامش در شرایط کنونی بسیار مهم است، در کنار این آرامش، با رعایت دقیق و جدی توصیه های بهداشتی، دستورالعملها و اطلاعیه ها در کنترل بیماری گامهای موثری برداشته شد.
وی ادامه داد: انتظار میرود مردم از شایعات دوری کنند و فقط به اطلاعیه های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران توجه کنند. از خروج بدون دلیل و غیر ضروری از منزل خودداری کرده و درصورت داشتن علائم این بیماری حتما به مراکز درمانی یا مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت در روستاها مراجعه کنند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه