سه شنبه 05 فروردین 1399
تعداد بازدید: 44

کسب رتبه پنجم در ثبت خوداظهاری سامانه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کسب رتبه پنجم ثبت خوداظهاری در سامانه الکترونیک سلامت خبر داد.

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ستاد مبارزه با کرونا ویروس اظهار داشت: تا کنون یک میلیون و 600 هزار نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سامانه الکترونیکی خود ارزیابی سلامت اقدام به خود اظهاری کرده اند.

وی با اشاره به تاثیر همکاری بین بخشی در تحقق این امر گفت: هر چند کارشناسان حوزه بهداشت شبانه روز تلاش کردند، اما تاثیر تلاش و مشارکت فرمانداران شهرستان های تابعه و همکاری حوزه بسیج سپاه حضرت ولی عصر(عج) استان در ترغیب مردم استان در مراجعه به پایگاه الکترونیک سلامت نیز انکار ناپذیر است.

سرپرست دانشگاه گفت: در ابتدای طرح غربالگری مردم از طریق سامانه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انتها در رتبه چهارم قرار داشت اما با تلاش همکاران در معاونت بهداشت و همکاری بی نظیر فرمانداران و بسیج سپاه خوزستان در ترغیب مردم و نیروهای تحت پوشش خود در مراجعه به پایگاه سلامت، شاهد جهش حدودا 50 پله ای بودیم و در حال حاضر دانشگاه در رتبه پنجم در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کل استان خوزستان دو میلیون و 600 هزار نفر با مراجعه به سامانه الکترونیک سلامت، اقدام به خود اظهاری ارزیابی کرونا ویروس نموده اند و این امید وجود دارد در آینده ای نزدیک کل جمعیت استان بصورت کامل مورد پایش قرار گیرد.

ابول نژادیان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز کرونا ویروس بحث داغ مجامع علمی است و ارائه مقالات و پروپوزال هایی در این بازه زمانی، می تواند تاثیر بسیار زیادی در رتبه و عملکرد دانشگاه داشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه در معاونت پژوهشی حضور فیزیکی افراد ضروری نیست و از راه دور نیز می توان امور را پیگیری کرد، در این حوزه باید فعالانه عمل شود و از فرصت پیش آمده استفاده کرد.

سرپرست دانشگاه اظهار داشت: همه گروه های آموزشی در مقطع دانشجویان فوق لیسانس و P.H.D ورود کرده و دانشجویان را به حال خود رها نکنند و از ظرفیت دانشجویانی که آمادگی کار تحقیقاتی روی کرونا ویروس را دارند، استفاده شود، مقدمات حضور دانشجویان فراهم شده و در صورت نیاز خوابگاه در اختیار آنها قرار گیرد.

ابول نژادیان در پایان مراجعه مردم به پایگاه سلامت را بسیار ضروری دانست و گفت: خوداظهاری مردم در سامانه الکترونیک سلامت در زمینه شناسایی بیماران مبتلا و قطع زنجیره انتقال این ویروس از اهمیت بسزایی برخوردار است و از همه مردم استان خوزستان درخواست می شود با مراجعه به پایگاه سلامت به آدرس salamat.gov.ir اقدام به خود اظهاری در رابطه با کرونا ویروس کنند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه