چهار شنبه 06 فروردین 1399
تعداد بازدید: 46

نشست وزیر کشور و مسئولین استانی در راستای مقابله با کرونا ویروس از طریق ویدئو کنفرانس

نشست وزير كشور با استاندار خوزستان و روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر استان با هدف تشریح اخرین اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با کرونا ویروس در استان برگزار شد.

به گزارش وب داخوزستان، شامگاه چهارشنبه ۶ فروردین ماه ۹۹، وزیر کشور با استاندار خوزستان و دیگر روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی در راستای بررسي آخرين شرايط شهرستانها در مقابله با بيماري كرونا تشکیل جلسه داد

ستاد مقابله با ویروس کرونا با حضورعبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و دکتر فرهاد ابول نژادیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و سایر روسای دانشگاهها و دانشکده های علوم‌پزشکی استان با وزیر کشور از طریق ویدئو کنفرانس نشست ویژه برگزار کردند.

در این نشست وزیر کشور با اشاره به اینکه مهمترين عامل تسريع كننده مديريت شرايط،‌ نقش آفريني مؤثر مردم است، بهترين كمك را ماندن در منزل و اجتناب از هرگونه تردد دانست.

تشریح وضعیت موجود، تدابیر لازم جهت ارائه خدمات درمانی به مبتلایان به کرونا ویروس، کنترل مبادی ورودی استان و ...از جمله موارد مطرح شده در این نشست بشمار میرود .

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه