پنج شنبه 07 فروردین 1399

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ابتلای ۴۶ مورد جدید به کرونا خبر داد

به گزارش وب دا خوزستان، دکتر علی احسان پورسخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به دوره کمون ۷ الی۱۰ روزه کروناویروس گفت: این افزایش آمار ابتلا متاسفانه به علت عدم توجه به هشدارها به ویژه در روزهای پایانی سال گذشته توسط برخی از شهروندان بوده است که علی رغم توصیه های مداوم و مکرر همچنان به خرید شب عید اقدام کرده و به انتشار بیماری در جامعه کمک کردند.

وی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در خوزستان مشاهده شده که نشان از جدی نگرفتن هشدارها و توصیه های بهداشتی توسط برخی از شهروندان است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: موارد جدید به تفکیک ۹ مورد در اهواز گزارش شده است و در شهرستانهای خرمشهر و کارون هر کدام ۵ مورد، آبادان۴ مورد، شهرستان های امیدیه، باوی، بهبهان، دزفول و شادگان هر کدام ۳ مورد، اندیمشک و ماهشهر هر کدام ۲ مورد و شهرستان های حمیدیه، رامهرمز، شوش و مسجدسلیمان نیز هر کدام ۱ مورد بوده است.

دکتر احسان پور با اعلام خبر بهبودی و ترخیص ۳۳۳ نفر از ابتدای این اپیدمی در استان گفت: در حال حاضر ۱۶۶ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان تحت مداوا هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور در پایان از فوت ۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در استان بر اثر ابتلا به کروناویروس خبر داد و افزود: متاسفانه تاکنون ۷۱ نفر از شهروندان عزیز خوزستانی جان خود را از دست دادند. روز گذشته دو بیمار بستری در اهواز و در شهرستانهای آبادان و دزفول هرکدام یک بیمار و در بهبهان نیز دو بیمار فوت شدند.

طراحی و پیاده سازی: راد رایانه