یکشنبه، 28 آبان 1396 - 12:49
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10369صفحه نخست » اخبارشنبه، 18 دی 1395 - 17:36

جمعه 17 دی ماه 95 اکیپ تخصصی و فوق تخصصی بسیج جامعه پزشکی خوزستان به منطقه محروم و کم برخوردار بستان اعزام شد.

دکتر یاور شاه ولی مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ولی عصر(عج) خوزستان در حاشیه این بازدید بیان داشت: به همت بسیج جامعه پزشکی استان و دانشگاه علوم ویزیت 500 نفر از مردم منطقه محروم بستان در اعزام اکیپ تخصصی و فوق تخصصی بسیج جامعه پزشکی استانپزشکی جندی شاپور اهواز، اکیپ پزشکی تخصصی و فوق تخصصی بسیج جامعه پزشکی خوزستان به منطقه محروم بستان اعزام و 500 نفر از مردم این منطقه محروم ویزیت رایگان پزشکی شدند.

وی افزود: این تیم اعزامی شامل متخصصین داخلی، ارتوپدی، اطفال، زنان و زایمان، قلب و عروق، گوش و حلق و بینی، نرولوژی، اعصاب و روان بودند.

شاه ولی ادامه داد: در این اعزام براساس هماهنگی‌های از پیش صورت گرفته مقرر شد پزشکان عمومی به صورت دقیق مردم منطقه را غربالگری کنند.

وی گفت: پس از غربالگری و انجام معاینات اولیه، بیمارانی که نیازمند دریافت خدمات تخصصی پزشکی بودند، توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، کارت اولیه معاینه تخصصی جهت آنان صادر شد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان با بیان اینکه ارائه تمامی خدمات اعم از امور درمانی و دارویی به صورت رایگان انجام شد، ادامه داد: کلیه بیماران که کارت اولیه برای آنها صادر شده بود، امروز توسط پزشکان متخصص ویزیت تخصصی شدند و در صورت نیاز به خدمات درمانی بیشتر جهت ادامه درمان به یکی از بیمارستان های دولتی معرفی می شوند و به صورت رایگان دوره ی درمان خود را طی خواهند کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: ان شاءالله بتوانیم در پایان این اعزام بخشی از آلام و مشکلات درمانی مردم مناطق محروم را مرتفع سازیم.

شایان ذکر است در این اعزام معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز داروهای بیماران نیازمند مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان بستان را تامین کرده و به رایگان در اختیار مردم قرار داده است.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است