شنبه، 30 تیر 1397 - 21:50
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10385صفحه نخست » مسابقهشنبه، 18 دی 1395 - 15:15
مسابقه شماره 39، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را مسابقه شماره 39، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدپیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

سوال: شپش باعث ایجاد کدام یک از عوامل زیر خواهد شد؟

1. خارش
  2.  عفونت
  3. افت تحصیلی
  4. همه موارد

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا اول بهمن ماه 95

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به سایت فرهنگ سلامت به نشانی health.ajums.ac.ir  مراجعه کنند.

پاسخ صحیح و برندگان مسابقه شماره 38

متاسفانه در حال حاضر نبود آگاهی لازم در جامعه بانوان نسبت به بیماری سرطان سینه، مانع تشخیص به موقع این بیماری پرشیوع و خطرناک است و بیمار در مراحل پیشرفته، در حالی متوجه علایم بیماری می شود که معمولا درمان بسیار سخت و گاه غیر ممکن است، بنابراین در مسابقه شماره 38 پاسخ صحیح گزینه 3 می باشد و برندگان آن:

سرکار خانم ناهید تقی زاده از تبریز با شماره تماس 3994***0914

جناب آقای امیرطاها گل صنم لو از آذربایجان شرقی با شماره تماس 9462***0901

خبر فوری: دکتر سلمانزاده: خشکسالی بر بروز بیماریهای واگیر، غیرواگیر و سلامت مردم،تآثیر گذار است.