سه شنبه، 3 اسفند 1395 - 02:49
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10393صفحه نخست » اخباریکشنبه، 19 دی 1395 - 17:35
اولین کنگره ملی "علوم نوین و بیماری‌ها" در اهواز برگزار خواهد شد

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از برگزاری اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاقه‌مندان تا 15 بهمن‌ماه فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند.

دکتر اکرم آهنگرپور  با اعلام این خبر اظهار کرد: اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها و نهمین کنگره داخلی کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، 10 و 11 اسفندماه در محورهای علوم نوین و بیماری‌های (سلول‌های بنیادی، نانوفناوری و ...)، بیماری‌های غیرواگیر، بیماری‌های تنفسی (آسم، آلرژی و آلاینده‌ها)، بیماری‌های عفونی و گرمسیری و طب سنتی و اسلامی برگزار می‌شود.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: افزود: علاقه‌مندان تا 15 بهمن فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند؛ همچنین مهلت دریافت رزومه افراد برای عضویت در کمیته داوری تا 25 دی‌ماه است.

وی اظهار کرد: محورهای این کنگره هر کدام به نوعی معضلات استان و کشور هستند و با برگزاری این کنگره در تلاش هستیم دانشجویان را ترغیب کنیم تا پژوهش‌های خود را در زمینه بیماری‌های واگیردار، علوم نوین و ... انجام دهند.

منبع: ایسنا خوزستان

فوق تخصص خون بیمارستان شفا: حذف لیستهای انتظار بیماران سرطانی با افتتاح بیمارستان شهید بقایی2
  دکتر احمدزاده دیلمی: هم اکنون با انتقال بخش بزرگسالان از شفا به بقایی2، مشکل کمبود تختهای بستری مرتفع شده است
  کسب مقام نخست کشوری توسط روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  حمایت قاطع اعضاء هیئت علمی فوق تخصص خون و سرطان بیمارستان شفاء از انتقال به بیمارستان شهیدبقایی2
  سرطان روده بزرگ را چگونه بشناسیم؟
  گلایه وزیر بهداشت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص نمایش استعمال مواد دخانی در 35مین جشنواره فیلم فجر
  رئیس مرکز بهداشت امیدیه: سنجش سلامت جوانان گام بزرگی در پیشگیری از بیماری‌ها و کنترل هزینه‌ها در سنین بالاتر است
  دکتر فکور: قداست یک پزشک در مرتبه روحانیون است
  افزایش 40 درصدی بیماران تنفسی ناشی از ریزگردها در اهواز در دو روز اخیر