یکشنبه، 28 آبان 1396 - 12:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10393صفحه نخست » اخباریکشنبه، 19 دی 1395 - 17:35
اولین کنگره ملی "علوم نوین و بیماری‌ها" در اهواز برگزار خواهد شد

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از برگزاری اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاقه‌مندان تا 15 بهمن‌ماه فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند.

دکتر اکرم آهنگرپور  با اعلام این خبر اظهار کرد: اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها و نهمین کنگره داخلی کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، 10 و 11 اسفندماه در محورهای علوم نوین و بیماری‌های (سلول‌های بنیادی، نانوفناوری و ...)، بیماری‌های غیرواگیر، بیماری‌های تنفسی (آسم، آلرژی و آلاینده‌ها)، بیماری‌های عفونی و گرمسیری و طب سنتی و اسلامی برگزار می‌شود.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: افزود: علاقه‌مندان تا 15 بهمن فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند؛ همچنین مهلت دریافت رزومه افراد برای عضویت در کمیته داوری تا 25 دی‌ماه است.

وی اظهار کرد: محورهای این کنگره هر کدام به نوعی معضلات استان و کشور هستند و با برگزاری این کنگره در تلاش هستیم دانشجویان را ترغیب کنیم تا پژوهش‌های خود را در زمینه بیماری‌های واگیردار، علوم نوین و ... انجام دهند.

منبع: ایسنا خوزستان

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است