یکشنبه، 7 خرداد 1396 - 21:05
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10393صفحه نخست » اخباریکشنبه، 19 دی 1395 - 17:35
اولین کنگره ملی "علوم نوین و بیماری‌ها" در اهواز برگزار خواهد شد

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از برگزاری اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاقه‌مندان تا 15 بهمن‌ماه فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند.

دکتر اکرم آهنگرپور  با اعلام این خبر اظهار کرد: اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها و نهمین کنگره داخلی کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، 10 و 11 اسفندماه در محورهای علوم نوین و بیماری‌های (سلول‌های بنیادی، نانوفناوری و ...)، بیماری‌های غیرواگیر، بیماری‌های تنفسی (آسم، آلرژی و آلاینده‌ها)، بیماری‌های عفونی و گرمسیری و طب سنتی و اسلامی برگزار می‌شود.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: افزود: علاقه‌مندان تا 15 بهمن فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند؛ همچنین مهلت دریافت رزومه افراد برای عضویت در کمیته داوری تا 25 دی‌ماه است.

وی اظهار کرد: محورهای این کنگره هر کدام به نوعی معضلات استان و کشور هستند و با برگزاری این کنگره در تلاش هستیم دانشجویان را ترغیب کنیم تا پژوهش‌های خود را در زمینه بیماری‌های واگیردار، علوم نوین و ... انجام دهند.

منبع: ایسنا خوزستان

مهمترین عامل پیشرفت، اشتیاق یادگرفتن است؛ گفتگو با دکتر آرش فروزان استاد برتر دانشگاه
  دکتر ایدنی: طرح تحول نظام سلامت حامی ارزشمند بیماران دارای بیماریهای صعب العلاج در خوزستان
  گفتگو با دکتر فتح الله حاجتی عضو منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی کلانشهر اهواز
  دکتر یوسفی: طرح تحول سلامت، برنامه جامعی است که دستاوردهای زیادی برای مردم داشت
  افتتاح سایت کامپیوتر در 2 خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بمناسبت هفته خوابگاه ها
  دکتر رفیعی: ماموریت ویژه منطقه ٤ آمایشی به ریاست اهواز، سلامت باروری و بیولوژی تولید مثل، سرطان کودکان و آلاینده های محیطی
  دکتر بحرینی: از ابتدای امسال تاکنون 20 مورد مرگ مغزی در خوزستان شناسایی شد و فقط یک خانواده به اهداء، رضایت دادند!
  دکتر بخشایی کیا: جراحی پلاستیک، هنر تغییر شکل دادن بافت های بدن می باشد
  به مناسبت سوم خرداد؛ اعزام اکیپ پزشکی تخصصی و فوق تخصصی بسیج جامعه پزشکی خوزستان به خرمشهر
  تشریح اقدامات و فعالیت‌های دانشکده دندانپزشکی از زبان دکتر جهانگیر نژاد

خبر فوری: انتصاب سرپرست جدید مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دهدز