پنجشنبه، 10 فروردین 1396 - 09:17
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10393صفحه نخست » اخباریکشنبه، 19 دی 1395 - 17:35
اولین کنگره ملی "علوم نوین و بیماری‌ها" در اهواز برگزار خواهد شد

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز از برگزاری اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاقه‌مندان تا 15 بهمن‌ماه فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند.

دکتر اکرم آهنگرپور  با اعلام این خبر اظهار کرد: اولین کنگره ملی علوم نوین و بیماری‌ها و نهمین کنگره داخلی کمیته‌های تحقیقات دانشجویی، 10 و 11 اسفندماه در محورهای علوم نوین و بیماری‌های (سلول‌های بنیادی، نانوفناوری و ...)، بیماری‌های غیرواگیر، بیماری‌های تنفسی (آسم، آلرژی و آلاینده‌ها)، بیماری‌های عفونی و گرمسیری و طب سنتی و اسلامی برگزار می‌شود.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: افزود: علاقه‌مندان تا 15 بهمن فرصت دارند خلاصه مقالات خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی ارسال کنند؛ همچنین مهلت دریافت رزومه افراد برای عضویت در کمیته داوری تا 25 دی‌ماه است.

وی اظهار کرد: محورهای این کنگره هر کدام به نوعی معضلات استان و کشور هستند و با برگزاری این کنگره در تلاش هستیم دانشجویان را ترغیب کنیم تا پژوهش‌های خود را در زمینه بیماری‌های واگیردار، علوم نوین و ... انجام دهند.

منبع: ایسنا خوزستان

تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!
  راه اندازی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور و تاثیر آن در کنترل قاچاق
  در نهمین روز از نوروز 96، بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان های رازی و امام خمینی (ره)
  در نخستین روزهای سال ۹۶، مرکز جامع سلامت روستایی جنگه ایذه، از خدمات نمونه گیری آزمایشگاهی بهره مند شد
  بازدید سرزده دکتر ایدنی از بیمارستانهای رازی و امام(ره) اهواز در آستانه دور دوم سفرهای نوروزی
  بازدید قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ساختمان جدید در حال احداث بیمارستان ابوذر
  بهره برداری از زیرساخت اینترنتی سامانه سیب در شهرستان رامشیر
  کلنگ ساخت سه پروژه بهداشتی در حمیدیه به زمین زده شد
  اعزام اکیپ پزشکی از گروه جهادگران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران به مناطق محروم شهرستان ایذه
  انجام 12803 مأموریت اورژانس ١١٥ در خوزستان از ٢٥ اسفند٩٥ لغایت 7 فروردین ٩٦

خبر فوری: تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!