پنجشنبه، 10 فروردین 1396 - 09:19
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10397صفحه نخست » یادداشت دوشنبه، 20 دی 1395 - 16:50
آخرین نهار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی
دکتر سید حسن هاشمی

قلب یاردیرین امام، رهبری و انقلاب از تپش ایستاد. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در 82 سالگی دار فانی را وداع گفت و انقلاب اسلامی رکنی رکین را از دست داد.

در غروب سرد و دلگیر، بزرگ‌مردی از میان ‌ما رفت که عمر خویش را صرف سامان و اصلاح مسائل کشور و انقلاب کرد.

امروز (یکشنبه 19 دی ماه95) نهار را دو نفری در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام صرف کردیم. بسیار سرحال و امیدوار به آینده بودند و نزدیک به یک ساعت صحبت کردیم. ایشان از مسائل سیاسی روز و آرزوهای بلندش برای کشور و انقلاب گفت که بیانش فرصتی دیگر را می‌طلبد. هنوز باور نمی‌کنم که این آخرین نهار آیت‌الله بوده باشد و حالا پس از چند ساعت، من مانده‌ام و بهتی به بلندای تمام خاطرات 38 سال گذشته.

او به آرامی رفت و به پیر و مرادش خمینی بزرگ و یاران شهیدش مطهری، بهشتی، باهنر، رجایی و... پیوست. چه نیکو رفتنی و چه مصیبتی برای یاران.

هر چند از این پس جای آیت‌الله درمیان ما خالی است اما باورها و مسلک معتدل و برگرفته از قرآن و عقلانیت او همیشه چراغ راه‌مان خواهد بود.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!
  راه اندازی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور و تاثیر آن در کنترل قاچاق
  در نهمین روز از نوروز 96، بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان های رازی و امام خمینی (ره)
  در نخستین روزهای سال ۹۶، مرکز جامع سلامت روستایی جنگه ایذه، از خدمات نمونه گیری آزمایشگاهی بهره مند شد
  بازدید سرزده دکتر ایدنی از بیمارستانهای رازی و امام(ره) اهواز در آستانه دور دوم سفرهای نوروزی
  بازدید قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ساختمان جدید در حال احداث بیمارستان ابوذر
  بهره برداری از زیرساخت اینترنتی سامانه سیب در شهرستان رامشیر
  کلنگ ساخت سه پروژه بهداشتی در حمیدیه به زمین زده شد
  اعزام اکیپ پزشکی از گروه جهادگران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران به مناطق محروم شهرستان ایذه
  انجام 12803 مأموریت اورژانس ١١٥ در خوزستان از ٢٥ اسفند٩٥ لغایت 7 فروردین ٩٦

خبر فوری: تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!