پنجشنبه، 29 شهریور 1397 - 22:35
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10502صفحه نخست » مسابقهشنبه، 2 بهمن 1395 - 15:05
مسابقه شماره 40، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را پیشه خود ساخته و در این مسابقه شماره 40، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدبین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

سوال: کدام یک از عوامل زیر جزء مهم ترین عوامل موثر در ایجاد سرطان می باشد؟

1. شیوه زندگی نامناسب
  2. عوامل تغذیه ای و محیطی
  3.  ارث
  4. گزینه 1 و 2

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 15 بهمن ماه 95

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به سایت فرهنگ سلامت به نشانی health.ajums.ac.ir  مراجعه کنند.

پاسخ صحیح و برندگان مسابقه شماره 38

در مسابقه شماره 39 پاسخ صحیح گزینه 4 می باشد و برندگان آن:

سرکار خانم گل بی بی کله گانی از زاهدان با شماره تماس 1995***0915

سرکار خانم سیم زر علوی گنجه از تهران با شماره تماس 1846***0930

خبر فوری: نماینده مردم ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان شهداء شهرستان هندیجان