شنبه، 1 مهر 1396 - 10:00
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10590صفحه نخست » اخبار دانشکده هایکشنبه، 10 بهمن 1395 - 10:31
بازدید دکتر فکور از گروه آموزشی قارچ شناسی در دانشکده پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر محمد فکور رئیس دانشکده پزشکی به همراه معاونین اجرایی، آموزشی و فرهنگی از آزمایشگاه ها و مکانهای تحقیقاتی گروه قارچ شناسی بازدید دکتر فکور از گروه آموزشی قارچ شناسی در دانشکده پزشکی بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات دانشجویان کارشناسی ارشد و PhD این رشته آشنا شد.

در حاشیه این بازدید دکتر فکور بیان داشت: وقتی کاری پایه و اساس درست داشته باشد به نتیجه خواهد رسید.

وی ادامه داد: گاهی خودمان شرایط عدم همکاری بین بخشی را ایجاد میکنیم، گاهی درک موضوعی نسبت به نیازهای یکدیگر نداریم و این امر باعث مرز بندی های بیهوده و پیچیده می شود.

رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه اولویت های گروه باید توسط مدیر گروه ها تعیین شوند، گفت: خرید برخی تجهیزات در برنامه خرید دانشکده است که امیدواریم نیازهای گروه قارچ نیز پاسخ داده شود.

گفتنی است در این بازدید دکتر زرین مدیر گروه قارچ در مورد تاریخچه این گروه آموزشی اطلاعاتی را ارائه دادند. همچنین اعضای هیئت علمی گروه قارچ شناسی کمبود های گروه خود را عنوان کردند و از دکتر فکور رسیدگی به امور مطروحه را خواستار شدند.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت