پنجشنبه، 10 فروردین 1396 - 09:24
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10590صفحه نخست » اخبار دانشکده هایکشنبه، 10 بهمن 1395 - 10:31
بازدید دکتر فکور از گروه آموزشی قارچ شناسی در دانشکده پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر محمد فکور رئیس دانشکده پزشکی به همراه معاونین اجرایی، آموزشی و فرهنگی از آزمایشگاه ها و مکانهای تحقیقاتی گروه قارچ شناسی بازدید دکتر فکور از گروه آموزشی قارچ شناسی در دانشکده پزشکی بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات دانشجویان کارشناسی ارشد و PhD این رشته آشنا شد.

در حاشیه این بازدید دکتر فکور بیان داشت: وقتی کاری پایه و اساس درست داشته باشد به نتیجه خواهد رسید.

وی ادامه داد: گاهی خودمان شرایط عدم همکاری بین بخشی را ایجاد میکنیم، گاهی درک موضوعی نسبت به نیازهای یکدیگر نداریم و این امر باعث مرز بندی های بیهوده و پیچیده می شود.

رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به اینکه اولویت های گروه باید توسط مدیر گروه ها تعیین شوند، گفت: خرید برخی تجهیزات در برنامه خرید دانشکده است که امیدواریم نیازهای گروه قارچ نیز پاسخ داده شود.

گفتنی است در این بازدید دکتر زرین مدیر گروه قارچ در مورد تاریخچه این گروه آموزشی اطلاعاتی را ارائه دادند. همچنین اعضای هیئت علمی گروه قارچ شناسی کمبود های گروه خود را عنوان کردند و از دکتر فکور رسیدگی به امور مطروحه را خواستار شدند.

تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!
  راه اندازی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور و تاثیر آن در کنترل قاچاق
  در نهمین روز از نوروز 96، بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان های رازی و امام خمینی (ره)
  در نخستین روزهای سال ۹۶، مرکز جامع سلامت روستایی جنگه ایذه، از خدمات نمونه گیری آزمایشگاهی بهره مند شد
  بازدید سرزده دکتر ایدنی از بیمارستانهای رازی و امام(ره) اهواز در آستانه دور دوم سفرهای نوروزی
  بازدید قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ساختمان جدید در حال احداث بیمارستان ابوذر
  بهره برداری از زیرساخت اینترنتی سامانه سیب در شهرستان رامشیر
  کلنگ ساخت سه پروژه بهداشتی در حمیدیه به زمین زده شد
  اعزام اکیپ پزشکی از گروه جهادگران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران به مناطق محروم شهرستان ایذه
  انجام 12803 مأموریت اورژانس ١١٥ در خوزستان از ٢٥ اسفند٩٥ لغایت 7 فروردین ٩٦

خبر فوری: تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!