شنبه، 5 فروردین 1396 - 12:28
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10622صفحه نخست » اخبارشنبه، 9 بهمن 1395 - 19:24
نکات ضروری بهداشتی بمنظور کاهش آسیبهای جسمی در پی افزایش غلظت ریزگردها

نکات ضروری و توصیه‌های لازم بهداشتی به منظور کاهش آسیب‌های جسمی در پی افزایش میزان غلظت ریزگردها:نکات ضروری بهداشتی بمنظور کاهش آسیبهای جسمی در پی افزایش غلظت ریزگردها

به علت بروز آلودگی هوا و میزان بالای غلظت آلاینده ها و ریزگردها، خواهشمندیم از تردد غیرضرور در محیط بیرون از منزل جدا خودداری کنند.

افرادی که دارای بیماری‌های قلبی، تنفسی و آسم یا دارای علایمی مانند تنگی نفس، سرفه، خس خس و درد قفسه سینه هستند، ضمن مصرف به موقع داروهای خود، به هیچ وجه در معرض هوای بیرون قرار نگیرند و تا برطرف شدن کامل آلودگی هوا از منزل بیرون نیایند.

افراد عادی در صورت داشتن کار ضروروی و نیاز به خروج از منزل، حتما از ماسک استاندارد (ماسک‌های دسته P، مخصوص گرد و غبار) استفاده کنند که در داروخانه‌های سطح شهر موجود است.

انجام هرگونه فعالیت ورزشی در فضای آزاد و بیرون از منزل در شرایط آلودگی هوا کاملا خطرناک و ممنوع است.

در چنین شرایطی، سعی کنید مصرف شیر و سایر لبنیات کم چرب را افزایش دهید.

با توجه به کاهش میدان دید در شرایط گرد و غبار، اگر بنا بر ضرورت در جاده و در حال رانندگی هستید، ضمن رعایت کامل قوانین، با دقت و سرعت مطمئنه رانندگی کنید.

در هنگام رانندگی، ضمن مطمئن شدن از بسته بودن کامل پنجره‌های خودرو،  تهویه مطبوع خودروی خود را در حالتی قرار دهید که هوای بیرون وارد نشود.

معمولا نوزادان و کودکان، نوجوانان وسالخوردگان و همچنین افراد دارای بیماری های زمینه ای نظیر بیماری قلبی عروقی، آسم، برونشیت، آمفیزم و جانبازان شیمیایی آسیب پذیری بیشتری دارند که می بایست نکات بهداشتی را با دقت بیشتری رعایت کنند.

از مصرف غذاهای چرب پرهیز کنید، از مایعات و لبنیات کم چرب بصورت مستمر استفاده کنید و بینی و دهان خود را مکررا" شستشو دهید، همچنین مواد غذایی آماده مصرف در پوشش مناسب قرار دهید.

خبر فوری: پیام تبریک نوروزی دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز