شنبه، 26 آبان 1397 - 09:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10660صفحه نخست » مسابقهشنبه، 16 بهمن 1395 - 19:38
مسابقه شماره 41، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را مسابقه شماره 41، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدپیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

سوال: کدام یک از موارد زیر از علائم بارز بیماری آنفلوآنزا است؟

1. عطسه و سرفه
  2. تب شدید و سردرد
  3. گلودرد همراه با آبریزش بینی
  4. همه موارد

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 29 بهمن ماه 95

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به سایت فرهنگ سلامت به نشانی health.ajums.ac.ir  مراجعه کنند.

پاسخ صحیح و برندگان مسابقه شماره 40

تنها تعداد اندکی از انواع سرطان می تواند ارثی باشد. شاید در برخی خانواده ها امکان بروز یک نوع سرطان بیش از معمول باشد اما چیزی که بیش از عوامل ارثی مهم است شیوه زندگی نامناسب مانند مصرف سیگار، عوامل تغذیه ای و محیطی است. بنابراین در مسابقه شماره 40 پاسخ صحیح گزینه 4 می باشد و برندگان آن:

سرکار خانم فاطمه فرامرزی از اهواز با شماره تماس 7852***0916

جناب آقای غلام رضا علی دوست اقدم از تبریز با شماره تماس 4983***0915