شنبه، 27 آبان 1396 - 21:59
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10742صفحه نخست » اخبار دانشکده هایکشنبه، 24 بهمن 1395 - 18:39

دکتر آرش فروزان از برگزاری دو کارگاه و یک دوره آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر دادروز سه شنبه 19 بهمن 95 دوره آموزشی تفسیر گرافی قفسه سینه توسط اساتید گروه ریه با ظرفیت 100 نفر برنامه ریزی و برگزار شد.

دکتر آرش فروزان مسئول واحد استعدادهای درخشان از برگزاری دو کارگاه برخورد با بیمار ترومایی و احیای مقدماتی و یک دوره آموزشی تفسیر گرافی قفسه سینه خبر داد.

وی گفت: کارگاه آموزشی نحوه برخورد با بیماران ترمایی ATLS جهت دانشجویان پزشکی و پرستاری مامایی و همچنین کارگاه احیاء پایه Basic Life Support  جهت دانشجویان دانشکده های مختلف با ظرفیت محدود در ابتدای هفته جاری برگزار گردید.

دکتر آرش فروزان مسئول واحد استعدادهای درخشان در اشاره به وظایف این مجموعه افزود: این مجموعه علاوه بر مسئولیت تدوین شاخص های هوشی، رفتاری، آموزشی و تربیتی، پیگیری اجرایی برنامه های شناسایی، شکوفا سازی و جذب استعدادهای درخشان و مهمتر از همه توانمندتر ساختن آنها در دانشگاه را نیز برعهده دارد.

وی در ادامه با اشاره به هدف برگزاری این کارگاه ها اذعان داشت: با توجه به محدودیت زمانی دانشجویان به منظور شناسایی، هدایت و پرورش استعدادهای درخشان در راستای تلاش های مسئولین پیشین و هم چنین نیازسنجی های انجام شده از دانشجویان، عناوین مهم برگزیده شد و این کارگاه ها بصورت تئوری و عملی برگزار شد.

فروزان افزود: مباحث BLS  شامل ماساژ قلبی، بررسی بیمار از نظر سطح هوشیاری، تنفس دهان به دهان، تنفس از طریق ماسک و آمبوبگ و نحوه چک نمودن نبض کاروتید می باشد و همچنین آموزش های لازم در زمینه برخورد با ایست قلبی تعلیم داده شد و در پایان نیز دانشجویان به تمرین مهارت‌های آموخته شده بر روی  مولاژ و مانکن های آموزشی پرداختند.

وی با تاکید بر نهادینه کردن آموزش نحوه برخورد با بیماران ترومایی در کشور بیان داشت: گذراندن دوره اصول برخورد با بیماران ترومایی جهت همکاران شاغل دربیمارستان ها لازم  و ضروری می باشد چرا که اگر این برخورد به صورت اصولی صورت گیرد، آمار ناتوانی و مرگ و میر در بیماران کاهش می یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان داشت: سعی براین است که نگاهی فرا رشته ای داشته باشیم و به طور کلی این واحد را به دانشجویان معرفی کنیم تا بتوانند ارتباطی قویتر و بیشتر را با این واحد برقرار کنند.

فروزان ضمن اشاره به برگزاری المپیاد دانشجویی عنوان کرد:  امسال بنا بر این است که مسابقات المپیاد دانشجویی به صورت آمایشی برگزار گردد، از این رو دانشگاه جندی شاپور اهواز در کنار دانشگاه های دزفول، بهبهان، شوشتر، آبادان و لرستان رقابت خواهد کرد.

در ادامه مدیر گروه طب اورِژانس اظهار داشت: دفتر استعدادهای درخشان مفتخر است که در حد توان خود فعالیت هایی را در مسیر حمایت از استعدادهای درخشان تعریف و اجرا نماید. از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می شود از طریق دفتر واحد استعدادهای درخشان واقع در طبقه دوم دانشکده بهداشت و با ارائه پیشنهادات خود ما را در این امر مهم یاری نمایند.

دکتر فروزان در پایان از حمایت های دکتر رفیعی معاون آموزشی دانشگاه و دکتر سیاح برگرد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، دکتر عطاری معاون اجرایی دانشکده پزشکی جهت مساعدت و همکاری این رویکردهای آموزشی و دیگر برنامه هایی که باعث توانمندسازی دانشجویان می شود تشکر و قدردانی نمود.

لازم بذکر است مدرسین کارگاه آموزشی نحوه برخورد با بیماران ترمایی دکتر آرش فروزان، دکتر علی دلیر روی فرد بودند  و در کارگاه احیاء پایه دکتر دکتر آرش فروزان، دکتر علی دلیر روی فرد، محمدرضا ملکی ورکی، دکتر علی خوانین و دکتر محمدرضا دادفر آموزش دانشجویان را برعهده داشتند.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است