شنبه، 1 مهر 1396 - 10:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10743صفحه نخست » اخبار دانشکده هایکشنبه، 24 بهمن 1395 - 19:02
پنجمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی برگزار شد

پنجمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی برگزار شدبه گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پنجشنبه  21 بهمن 95  پنجمین دوره آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی در قطب 4 آمایشی کشور به مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار گردید .

خانم دکتر احمدی مسئول برگزاری آزمون بیان داشت : در این دوره 47 نفر جهت شرکت در آزمون ثبت نام کردند و سرکار خانم دکتر هرمزی به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی لرستان  و ناظر بیرونی در محل آزمون حضور داشت.

عضو هیات علمی دانشکده پزشکی در مورد نحوه برگزاری آزمون گفت: نحوه برگزاری به شکل آزمون عینی ساختارمند بالینی می باشد به طوری که در 16 ایستگاه طراحی شده  که 13 ایستگاه فعال و 3 ایستگاه استراحت  می باشند و با توجه به تعداد متقاضیان 3 دوره آزمون طراحی گردید.

ایشان در پایان  اظهار داشت که جهت برگزاری این دوره 20 نفر از اعضاء هیات علمی دانشگاه حضور داشتند که جا دارد از تک تک آنها سپاسگزاری نمود.

شایان ذکر است در زمان برگزاری آزمون دکتر محمد فکور رئیس دانشکده پزشکی در محل برگزاری آزمون حضور پیدا کردند و از نزدیک بر نحوه برگزاری آزمون نظارت کردند.

وی در حاشیه بازدید از مرکز مهارت های بالینی ضمن تشکر از زحمات مدرسین حاضر در مرکز که در برگزاری آزمون نقش داشتند به طور مستقیم در جریان روند برگزاری آزمون قرار گرفت.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت