پنجشنبه، 30 شهریور 1396 - 05:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10789صفحه نخست » مسابقهشنبه، 30 بهمن 1395 - 12:46
مسابقه شماره 42، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را مسابقه شماره 42، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدپیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

سوال: کدامیک از عوامل ایجاد کننده سرطان روده بزرگ قابل اصلاح نمی باشد؟

1. رژیم غذایی

2. فعالیت بدنی

3. سابقه خانوادگی

4. دخانیات

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 13 اسفندماه 95

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به سایت فرهنگ سلامت به نشانی health.ajums.ac.ir  مراجعه کنند.

پاسخ صحیح و برندگان مسابقه شماره 41

هر بیماری که با علائم تب، سردرد و درد عضلانی و شروع ناگهانی علائم به پزشک مراجعه کند، پزشک باید گزینه بیماری آنفلوآنزا را برای این بیمار مدنظر قرار دهد، تب و سردرد از علائم بارز بیماری آنفلوآنزا می باشد بنابراین در مسابقه شماره 41 پاسخ صحیح گزینه 2 می باشد و برندگان آن:

سرکار خانم زینب قلندری زاده  از اهواز با شماره تماس 9531***0935

جناب آقای هادی ورش دزفولی از اندیمشک با شماره تماس 3950***0916

با صدور ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اعضای هیأت علمی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه منصوب شدند
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: بیماران تنفسی دو هفته پیش از آغاز بارندگی در خوزستان دارو مصرف کنند
  برگزاری همایش مدیران مدارس متوسطه ناحیه 1 با حضور رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز
  دکتر موگهی در آئین روپوش سفید دانشجویان پزشکی: ارائه دهنده گان خدمات سلامت، بزرگترین جهادگران هستند
  دکتر قاسم ساکی از برگزاری کارگاه های متعدد آموزشی از سوی مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی خبر داد
  بیان راههای پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر از زبان دکتر داود کاشی پزها
  عباس نبوره: انجام 297 مأموریت اورژانس 115 در‌ خصوص مشکلات تنفسی پاییزی در سال گذشته
  مهندس فرهادی: بهورزان بنیانگذاران اصلی ایجاد حفظ و ارتقاءسطح سلامت جامعه هستند