دوشنبه، 2 مرداد 1396 - 19:15
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10789صفحه نخست » مسابقهشنبه، 30 بهمن 1395 - 12:46
مسابقه شماره 42، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را مسابقه شماره 42، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدپیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

سوال: کدامیک از عوامل ایجاد کننده سرطان روده بزرگ قابل اصلاح نمی باشد؟

1. رژیم غذایی

2. فعالیت بدنی

3. سابقه خانوادگی

4. دخانیات

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 13 اسفندماه 95

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به سایت فرهنگ سلامت به نشانی health.ajums.ac.ir  مراجعه کنند.

پاسخ صحیح و برندگان مسابقه شماره 41

هر بیماری که با علائم تب، سردرد و درد عضلانی و شروع ناگهانی علائم به پزشک مراجعه کند، پزشک باید گزینه بیماری آنفلوآنزا را برای این بیمار مدنظر قرار دهد، تب و سردرد از علائم بارز بیماری آنفلوآنزا می باشد بنابراین در مسابقه شماره 41 پاسخ صحیح گزینه 2 می باشد و برندگان آن:

سرکار خانم زینب قلندری زاده  از اهواز با شماره تماس 9531***0935

جناب آقای هادی ورش دزفولی از اندیمشک با شماره تماس 3950***0916

اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی سایر شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر موگهی: تلاش می کنیم نتیجه انتخابات را تا پایان روز رای گیری اعلام کنیم
  دکتر خدادادی: هر چه حضور رای دهندگان بیشتر باشد، اعتبار انتخابات بیشتر و منتخبین جایگاه بالاتری خواهند داشت
  افزایش 20 درصدی مشارکت جامعه پزشکی در انتخابات سازمان نظام پزشکی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  ارائه خدمات تشخیصی توسط ام.آر.آی بیمارستان امام خمینى(ره) رامهرمز
  مهندس مرادی: اصلی ترین هدف نظام سلامت؛ تأمین،حفظ و ارتقاء سلامت ایرانیان برای افزایش امید به زندگی آنان است
  نشست بررسی شاخصهای عملکرد سال 1395 و سه ماه اول سالجاری مرکز آموزش بهورزی غرب اهواز