دوشنبه، 2 مرداد 1396 - 19:15
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10810صفحه نخست » یادداشت یکشنبه، 1 اسفند 1395 - 11:02
هفته ملی سلامت مردان ایران (سما) با شعار "آیا در مسابقه سلامت برنده اید؟" برگزار می شود
دکتر شکرالله سلمان زاده

گذر اپیدمیولوژیک، تغییر سیمای بیماریها و مخاطرات تهدید کننده سلامتی در عصر حاضر که به دلایل متفاوتی اتفاق افتاده است، نیازهای سلامت را به طور بنیادی تغییر داده و هفته ملی سلامت مردان ایران (سما) با شعار پاسخگویی به این نیازهای دائماً در حال تغییر را به یکی از چالش های مهم نظام سلامت در همه جوامع تبدیل کرده است. در این تغییر رویکرد نظام سلامت، یکی از گروههای آسیب پذیر، گروه سنی بزرگسالان است که نیمی از جمعیت کشورهای در حال توسعه را تشکیل می دهند و به طور روز افزونی جمعیت آنان در حال افزایش است.

بزرگسالان، محور سلامت خانواده بوده و بدلیل این که مولد اقتصادی خانواده می باشند و سایر گروههای سنی در خانواده و جامعه به آنان وابسته اند، مرگ و میر، ناتوانی و رفتارهای آنها همه ابعاد سلامت خانواده را تحت تأثیر قرار می دهد.

توجه به اهمیت سلامت مردان و ایجاد فرصت کافی جهت توانمندسازی و مشارکت آنها در مراقبت از خود یک عامل مهم دیگر برنامه ریزی در راستای ارتقای سلامت مردان است به همین منظور همه ساله هفته ملی سلامت مردان ایران، در  هفته اول اسفندماه برگزار می گردد و برای هر یک از روزهای هفته، یک عنوان و یک شعار خاص در نظر گرفته می شود.

امسال نیز این هفته با رویکرد "شیوه ی زندگی سالم، پیشگیری از حوادث ترافیکی، ارتقای سلامت روان، پیشگیری از حوادث قلبی و عروقی،  سلامت مردان و خانواده و پیشگیری از حوادث شغلی" و  با شعار "آیا در مسابقه سلامت برنده اید؟"  برگزار می شود.

اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی سایر شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر موگهی: تلاش می کنیم نتیجه انتخابات را تا پایان روز رای گیری اعلام کنیم
  دکتر خدادادی: هر چه حضور رای دهندگان بیشتر باشد، اعتبار انتخابات بیشتر و منتخبین جایگاه بالاتری خواهند داشت