دوشنبه، 2 مرداد 1396 - 19:15
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10862صفحه نخست » اخبارپنجشنبه، 5 اسفند 1395 - 20:25
متأسفانه مردان با توجه به مشغله بالا، کمتر علائم خطر بیماری را جدی می گیرند

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دکتر بابک پیامی فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیماریهای عروق کرونر قلب سر دسته بیماریهای متأسفانه مردان با توجه به مشغله بالا، کمتر علائم خطر بیماری را جدی می گیرند قلبی هستند که در مردان نیز شایعتر می باشند و مردان را نسبت به زنان در سن پایین تری مبتلا می کند. بیماریهای عضله قلب بصورت گشاد شدگی یا ضخامت آن  در مردان شیوع بیشتری دارد، بیماری دریچه قلب بصورت تنگی یا نارسایی دریچه های قلب از دیگر بیماریهای قلبی است.

وی اظهار داشت: بیماریهای آریتمیک قلب ناشی از برهم خوردن ضربان طبیعی و منظم قلب است که می توانند سایر بیماریهای قلب مثل بیماریهای عروق کرونر و عضله قلب را در پی داشته باشد.

پیامی خاطر نشان کرد: در میان بیماریهای قلبی، تنگی عروق کرونر قلب از شایعترین بیماریها بوده که در اغلب موارد بصورت فشار در ناحیه پشت جناغ در حین فعالیت یا تنگی نفس یا علائم دیگر همچون تپش قلب خود را نشان می دهد. در صورت بروز این علائم لازم است فرد آن را جدی گرفته و به پزشک مراجعه نماید.

این متخصص بیماریهای داخلی افزود: متأسفانه مردان با توجه به مشغله بالا کمتر علائم خطر را جدی می گیرند و دیرتر به پزشک مراجعه می کنند که این مسئله، درمان را مشکل تر می سازد. بعضی از عوامل ایجاد بیماریهای قلبی مثل مصرف دخانیات، غذاهای پر چرب، فست فود و همچنین چاقی نیز در مردان شایع است که باید از آنها پرهیز شود.

پیامی با تأکید بر پیشگیری پیش از درمان اذعان داشت: پیشگیری از بیماریهای قلبی را می توان به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم کرد.

وی ادامه داد: در پیشگیری اولیه با پرهیز از رفتارهای مضر جهت ایجاد بیماری قلبی مانند عدم مصرف دخانیات، کنترل بیماریهای فشارخون، دیابت، همچنین داشتن فعالیت فیزیکی و ورزش و پرهیز از چاقی می توان از بیماریهای قلبی در امان بود.

پیامی افزود: در پیشگیری ثانویه بیمار پس از شروع عارضه و یا ایجاد مشکل تحت درمان قرار می گیرد و برای پرهیز از عوارض و عود آن تلاش می کند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  عنوان کرد: درمان این گونه بیماری ها در مردان شامل درمان های دارویی، اعمال مداخله ای، جراحی های باز و بسته، تعبیه باتری (پیس میکر) در موارد خاص می باشد که در کنار آنها اقدامات سلامتی عمومی مانند پرهیز از دخانیات و کنترل قند خون و داشتن فعالیتهای فیزیکی مناسب و گاهاً تغییر شغل جهت پرهیز از استرس روحی و فیزیکی توصیه می شود.

وی در پایان با بیان علائم بیماریهای قلبی که سلامت مردان را تهدید می کند اذعان داشت: مردان باید علائمی چون درد قفسه سینه، تنگی نفس فعالیتی، تپش قلب، احساس سبکی سر را جدی بگیرند و در اولین فرصت به پزشک مراجعه نمایند تا اقدامات تشخیصی و درمانی لازم که از گرفتن شرح حال و معاینه تا انجام نوار قلب، اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، آنژیوگرافی و ...می باشد را برحسب نیاز انجام گردد.

اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی سایر شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر موگهی: تلاش می کنیم نتیجه انتخابات را تا پایان روز رای گیری اعلام کنیم
  دکتر خدادادی: هر چه حضور رای دهندگان بیشتر باشد، اعتبار انتخابات بیشتر و منتخبین جایگاه بالاتری خواهند داشت