پنجشنبه، 30 شهریور 1396 - 05:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10955صفحه نخست » گزارش تصویریشنبه، 14 اسفند 1395 - 15:40
بخش براکی تراپی بیمارستان گلستان اهواز با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد

بخش براکی تراپی بیمارستان گلستان اهواز با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد بخش براکی‌تراپی بیمارستان گلستان اهواز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

این بخش به مساحت 400 متر مربع و با هزینه‌ای بیش از 60 میلیارد ریال در ساختمان اصلی بیمارستان گلستان احداث شده است. این رقم از طریق جذب منابع بخش خصوصی تامین شده است.

بخش براکی‌تراپی از واحدهای ضروری بخش رادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی بیمارستان گلستان اهواز است. براکی‌تراپی نوعی درمان با اشعه است که برای معالجه سرطان به کار می رود. در براکی‌تراپی از نوعی انرژی به نام تابش یونیزان برای کشتن سلول‌های سرطانی و کوچک کردن تومور استفاده می‌شود.

براکی‌تراپی که همچنین درمان تابش اشعه داخلی نیز نامیده می‌شود، به منظور تابش بیشتر اشعه برای درمان و معالجه نواحی کوچک‌تر تومور در زمان کمتر، در مقایسه با نوع درمان خارجی، توسط پزشک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

براکی‌تراپی را می‌توان برای افراد مبتلا به سرطان‌های سر و گردن، پستان، رحم و ... استفاده کرد. همچنین بیمار ممکن است همراه با سایر درمان‌ها از جمله پرتودرمانی داخلی، شیمی‌درمانی و جراحی، تحت درمان با رادیوتراپی داخلی نیز قرار بگیرد.

با صدور ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، اعضای هیأت علمی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه منصوب شدند
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز: بیماران تنفسی دو هفته پیش از آغاز بارندگی در خوزستان دارو مصرف کنند
  برگزاری همایش مدیران مدارس متوسطه ناحیه 1 با حضور رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز
  دکتر موگهی در آئین روپوش سفید دانشجویان پزشکی: ارائه دهنده گان خدمات سلامت، بزرگترین جهادگران هستند