شنبه، 27 آبان 1396 - 22:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 10967صفحه نخست » اخبارسه شنبه، 17 اسفند 1395 - 11:12
طراحی سوالات آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی قطب 4 آمایشی کشور انجام شد

طراحی سوالات آزمون جامع علوم پایه (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی) و پیش کارورزی قطب 4 آمایشی کشور که شامل دانشگاههای علوم پزشکی جندی شاپوراهواز، لرستان، آبادان، دزفول است، روز های 12 و 13 اسفند ماه 95 در مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی انجام شد.

دکتر فاطمه مظفری مسئول برگزاری آزمون اظهار داشت: پنجشنبه 12 اسفندماه 95 سوالات آزمون علوم پایه (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی) با حضور اعضای هیئت علمی گروه های مختلف آموزش علوم پایه دانشگاه های قطب 4 به تعداد 75 نفر و روز جمعه 13 اسفندماه 95 سوالات آزمون پیش کارورزی با حضور اعضای هیئت علمی گروههای بالینی دانشگاه های قطب به تعداد 50 نفر طراحی شد.
وی افزود: طراحی سوالات آزمون در محل قرنطینه (مرکز مهارتهای بالینی) درشرایط کاملاً حفاظتی، با حضور مسئولین و حراست و حفاظت آزمون دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز انجام شد.

وی ادامه داد: دانشجویان شرکت کننده در آزمون فوق 430 نفر هستند و این آزمون پنجشنبه 19 اسفندماه 95 با حضور دانشگاه های علوم پزشکی قطب 4 شامل دانشگاه جندی شاپور اهواز، لرستان، دزفول و آبادان برگزار خواهد شد و پس از برگزاری آزمون کلید اولیه در سایت دانشگاه اعلام می شود.

مظفری اذعان داشت: دریافت اعتراضات احتمالی به سئوالات نیز از 19 لغایت 21 اسفندماه 95 از طریق وب سایت دانشگاه و 22 اسفند ماه رسیدگی به اعتراضات توسط اساتید و اعضای هیئت علمی طراح سوال انجام می گیرد و سپس کلید نهایی در سایت دانشگاه اعلام و نمرات خام به مرکز سنجش وزارت بهداشت ارسال و با توجه به برنامه زمان بندی اعلام نتایج 28 اسفندماه 95 می باشد.

وی گفت: تعداد دانشجویان علوم پایه پزشکی 235 نفر، علوم پایه داروسازی 53 نفر، علوم پایه دندانپزشکی26 نفر و پیش کارورزی 116 نفر می باشد.

گفتنی است دکتر محمد فکور رئیس دانشکده پزشکی از محل طراحی سوالات این آزمون بازدید بعمل آورد.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است