سه شنبه، 28 شهریور 1396 - 16:11
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11021صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاجمعه، 20 اسفند 1395 - 11:40

جلسه آموزشی و توجیهی با حضور بیماران و والدین بیماران فنیل کتونوری (PKU ) با هدف ارتقا سطح دانش والدین در جهت بهبودی روند جلسه آموزشی فنیل کتونوری (PKU ) در مرکز آموزشی درمانی کودکان ابوذر اهواز برگزار شددرمان بیمارانPKU  در سالن کنفرانس دکتر بهبهانی این مرکز برگزار شد.

در این جلسه که توسط تیم منتخب درمانیPKU  استان خوزستان واقع در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کودکان ابوذر و با همکاری انجمن حمایت از بیماران PKU استان خوزستان برگزار شد، ابتدا سامیه سنجری نایب رئیس انجمن حمایت از بیماران فنیل کتونوری استان خوزستان گزارشی از عملکرد انجمن در سال گذشته که روند مثبتی داشته را ارائه نمود.

سپس علیرضا فضل اله پور مدیر بیمارستان ابوذر ضمن خیر مقدم به حضار شرکت کننده در جلسه، از عملکرد خوب تیم منتخب درمانی PKU استان خوزستان و انجمن حمایت از این بیماران تشکر نمود و اظهار داشت: این مرکز در جهت خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به بیماران فنیل کتونوری توجه ویژه نموده و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

سپس دکتر مجید امین زاده فوق تخصص غدد و بیماریهای متابولیک کودکان بیمارستان ابوذر درخصوص روند درمان این بیماری توضیحاتی داد و گفت: درمان این بیماران تحت نظر پزشک متخصص و کارشناس تغذیه براساس محدودیت شدید در مصرف حدود 90 درصد از انواع مواد غذایی معمولی که دارای مقداری پروتئین هستند و دریافت مواد مغذی از شیرخشک مخصوص فاقد فنیل آلانین و استفاده از مواد غذایی رژیمی کم پروتئین بصورت مادام العمر می باشد.

در ادامه مونا زنده دل کارشناس تغذیه این مرکز نیز با اشاره به استانداردهای رژیم درمانی در بیماران فنیل کتونوری (PKU ) درخصوص نحوه و نوع تغذیه و شیر رژیمی مخصوص این بیماران، آموزش هایی را ارائه نمود.

وی همچنین بیان داشت: یکی از اهداف سال آینده (1396) گسترش  ارائه خدمات به بیماران فنیل کتونوری با همکاری انجمن حمایت از بیماران فنیل کتونوری(PKU ) استان خوزستان می باشد.

در پایان جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و نقطه نظرات و پیشنهادات شرکت کنندگان در جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

شایان ذکر است در این جلسه سبد غذایی حاوی پوره سیب زمینی، شکلات، آرد و ماکارونی مخصوص، در بین خانواده ها توزیع گردید.

خبر فوری: پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی