شنبه، 1 مهر 1396 - 10:02
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11035صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 21 اسفند 1395 - 15:09
جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  اهواز،  با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و ورود کاروانهای راهیان نور و جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی برگزار شدمیهمانان نوروزی به استان جلسه ای در سالن جلسات ستاد بحران با حضور مدیر، معاون مرکز و مسئولین فوریتهای پزشکی شهرستان های اندیمشک، رامهرمز، دشت آزادگان، هویزه، ایذه و هندیجان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر شهیار میرخشتی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه هدف از تشکیل جلسه فوق را هماهنگی و تقسیم کار برای هر چه بهتر انجام شدن کارها دانست و از همه مسئولین خواستند تمامی تلاش خود را جهت خدمات رسانی به کاروانهای راهیان نور و میهمانان نوروزی بکار گیرند.

در ادامه موارد زیر جهت اجرا به تصویب رسید.
1.    دو ایستگاه سلامت سراک ایذه و شهدای گمنام اندیمشک در مبادی ورودی استان برپا گردد.
2.    اعزام اتوبوس آمبولانس از رامهرمز به گردنه سراک از تاریخ 95/12/26 تا 96/01/14 .
3.    درمانگاه یادمان طلائیه بصورت 12 ساعته از ساعت 8 صبح تا 8 شب فعال باشد.
4.    درمانگاه یادمان شهدای هویزه به صورت 24 ساعته فعال باشد.
5.    تمامی پایگاههای جاده ای و شهری به حالت آماده باش کامل بوده و آمبولانس پایگاه های جاده ای در کنار جاده استقرار پیدا کنند.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت