یکشنبه، 7 خرداد 1396 - 21:12
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11035صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 21 اسفند 1395 - 15:09
جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  اهواز،  با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و ورود کاروانهای راهیان نور و جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی برگزار شدمیهمانان نوروزی به استان جلسه ای در سالن جلسات ستاد بحران با حضور مدیر، معاون مرکز و مسئولین فوریتهای پزشکی شهرستان های اندیمشک، رامهرمز، دشت آزادگان، هویزه، ایذه و هندیجان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر شهیار میرخشتی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه هدف از تشکیل جلسه فوق را هماهنگی و تقسیم کار برای هر چه بهتر انجام شدن کارها دانست و از همه مسئولین خواستند تمامی تلاش خود را جهت خدمات رسانی به کاروانهای راهیان نور و میهمانان نوروزی بکار گیرند.

در ادامه موارد زیر جهت اجرا به تصویب رسید.
1.    دو ایستگاه سلامت سراک ایذه و شهدای گمنام اندیمشک در مبادی ورودی استان برپا گردد.
2.    اعزام اتوبوس آمبولانس از رامهرمز به گردنه سراک از تاریخ 95/12/26 تا 96/01/14 .
3.    درمانگاه یادمان طلائیه بصورت 12 ساعته از ساعت 8 صبح تا 8 شب فعال باشد.
4.    درمانگاه یادمان شهدای هویزه به صورت 24 ساعته فعال باشد.
5.    تمامی پایگاههای جاده ای و شهری به حالت آماده باش کامل بوده و آمبولانس پایگاه های جاده ای در کنار جاده استقرار پیدا کنند.

مهمترین عامل پیشرفت، اشتیاق یادگرفتن است؛ گفتگو با دکتر آرش فروزان استاد برتر دانشگاه
  دکتر ایدنی: طرح تحول نظام سلامت حامی ارزشمند بیماران دارای بیماریهای صعب العلاج در خوزستان
  گفتگو با دکتر فتح الله حاجتی عضو منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی کلانشهر اهواز
  دکتر یوسفی: طرح تحول سلامت، برنامه جامعی است که دستاوردهای زیادی برای مردم داشت
  افتتاح سایت کامپیوتر در 2 خوابگاه دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بمناسبت هفته خوابگاه ها
  دکتر رفیعی: ماموریت ویژه منطقه ٤ آمایشی به ریاست اهواز، سلامت باروری و بیولوژی تولید مثل، سرطان کودکان و آلاینده های محیطی
  دکتر بحرینی: از ابتدای امسال تاکنون 20 مورد مرگ مغزی در خوزستان شناسایی شد و فقط یک خانواده به اهداء، رضایت دادند!
  دکتر بخشایی کیا: جراحی پلاستیک، هنر تغییر شکل دادن بافت های بدن می باشد
  به مناسبت سوم خرداد؛ اعزام اکیپ پزشکی تخصصی و فوق تخصصی بسیج جامعه پزشکی خوزستان به خرمشهر
  تشریح اقدامات و فعالیت‌های دانشکده دندانپزشکی از زبان دکتر جهانگیر نژاد

خبر فوری: انتصاب سرپرست جدید مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دهدز