پنجشنبه، 10 فروردین 1396 - 09:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11035صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 21 اسفند 1395 - 15:09
جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  اهواز،  با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و ورود کاروانهای راهیان نور و جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی برگزار شدمیهمانان نوروزی به استان جلسه ای در سالن جلسات ستاد بحران با حضور مدیر، معاون مرکز و مسئولین فوریتهای پزشکی شهرستان های اندیمشک، رامهرمز، دشت آزادگان، هویزه، ایذه و هندیجان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر شهیار میرخشتی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه هدف از تشکیل جلسه فوق را هماهنگی و تقسیم کار برای هر چه بهتر انجام شدن کارها دانست و از همه مسئولین خواستند تمامی تلاش خود را جهت خدمات رسانی به کاروانهای راهیان نور و میهمانان نوروزی بکار گیرند.

در ادامه موارد زیر جهت اجرا به تصویب رسید.
1.    دو ایستگاه سلامت سراک ایذه و شهدای گمنام اندیمشک در مبادی ورودی استان برپا گردد.
2.    اعزام اتوبوس آمبولانس از رامهرمز به گردنه سراک از تاریخ 95/12/26 تا 96/01/14 .
3.    درمانگاه یادمان طلائیه بصورت 12 ساعته از ساعت 8 صبح تا 8 شب فعال باشد.
4.    درمانگاه یادمان شهدای هویزه به صورت 24 ساعته فعال باشد.
5.    تمامی پایگاههای جاده ای و شهری به حالت آماده باش کامل بوده و آمبولانس پایگاه های جاده ای در کنار جاده استقرار پیدا کنند.

تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!
  راه اندازی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور و تاثیر آن در کنترل قاچاق
  در نهمین روز از نوروز 96، بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان های رازی و امام خمینی (ره)
  در نخستین روزهای سال ۹۶، مرکز جامع سلامت روستایی جنگه ایذه، از خدمات نمونه گیری آزمایشگاهی بهره مند شد
  بازدید سرزده دکتر ایدنی از بیمارستانهای رازی و امام(ره) اهواز در آستانه دور دوم سفرهای نوروزی
  بازدید قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ساختمان جدید در حال احداث بیمارستان ابوذر
  بهره برداری از زیرساخت اینترنتی سامانه سیب در شهرستان رامشیر
  کلنگ ساخت سه پروژه بهداشتی در حمیدیه به زمین زده شد
  اعزام اکیپ پزشکی از گروه جهادگران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران به مناطق محروم شهرستان ایذه
  انجام 12803 مأموریت اورژانس ١١٥ در خوزستان از ٢٥ اسفند٩٥ لغایت 7 فروردین ٩٦

خبر فوری: تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!