شنبه، 27 آبان 1396 - 21:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11056صفحه نخست » اخبارسه شنبه، 24 اسفند 1395 - 17:22
استقرار ایستگاههای سلامت اورژانس 115 در خوزستان در ایام نوروز
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در آستانه فرارسیدن ایام نوروز، 2 ایستگاه سلامت اورژانس 115 از 25 اسفند تا 14 فروردین در استان دایر می شود.

دکتر شهیار میرخشتی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سه شنبه 24 اسفندماه 1395 اظهار کرد: در آستانه فرارسیدن ایام نوروز، 2 ایستگاه سلامت اورژانس 115 از 25 اسفند تا 14 فروردین در استان دایر می شوداستقرار ایستگاههای سلامت اورژانس 115 در خوزستان در ایام نوروز.

میرخشتی افزود: ایستگاههای سلامت، در ورودی جاده اصفهان به خوزستان (گردنه سراک ایذه) و نیز ورودی خرم آباد به اندیمشک مستقر می شوند.

وی بیان نمود: در این ایستگاهها، یک دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، 2 تکنسین فوریت های پزشکی، کارشناس های مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط و تخت های بستری به صورت 24 ساعته برای ارائه خدمات به میهمانان نوروزی حضور دارند.

میرخشتی ادامه داد: همچنین در یادمان ها شهدای هویزه و طلائیه یک درمانگاه کامل شامل پزشک، پرستار، تکنسین، آمبولانس و اتوبوس آمبولانس برای ارائه خدمات درمانی به کاروان های راهیان نور مستقر شده است.

رئیس اورژانس 115 خوزستان گفت: در ایستگاههای سلامت و یادمان های دفاع مقدس، امکانات دارویی کامل نیز وجود دارد.

گفتنی است اورژانس 115 خوزستان دارای 200 دستگاه آمبولانس، 142 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شامل 51 پایگاه شهری و 91 پایگاه جاده ای دارد که از این تعداد 96 پایگاه شامل 37 پایگاه شهری و 59 پایگاه جاده ای مربوط به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

منبع: ایرنا

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است