پنجشنبه، 10 فروردین 1396 - 09:24
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11056صفحه نخست » اخبارسه شنبه، 24 اسفند 1395 - 17:22
استقرار ایستگاههای سلامت اورژانس 115 در خوزستان در ایام نوروز
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در آستانه فرارسیدن ایام نوروز، 2 ایستگاه سلامت اورژانس 115 از 25 اسفند تا 14 فروردین در استان دایر می شود.

دکتر شهیار میرخشتی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سه شنبه 24 اسفندماه 1395 اظهار کرد: در آستانه فرارسیدن ایام نوروز، 2 ایستگاه سلامت اورژانس 115 از 25 اسفند تا 14 فروردین در استان دایر می شوداستقرار ایستگاههای سلامت اورژانس 115 در خوزستان در ایام نوروز.

میرخشتی افزود: ایستگاههای سلامت، در ورودی جاده اصفهان به خوزستان (گردنه سراک ایذه) و نیز ورودی خرم آباد به اندیمشک مستقر می شوند.

وی بیان نمود: در این ایستگاهها، یک دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، 2 تکنسین فوریت های پزشکی، کارشناس های مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط و تخت های بستری به صورت 24 ساعته برای ارائه خدمات به میهمانان نوروزی حضور دارند.

میرخشتی ادامه داد: همچنین در یادمان ها شهدای هویزه و طلائیه یک درمانگاه کامل شامل پزشک، پرستار، تکنسین، آمبولانس و اتوبوس آمبولانس برای ارائه خدمات درمانی به کاروان های راهیان نور مستقر شده است.

رئیس اورژانس 115 خوزستان گفت: در ایستگاههای سلامت و یادمان های دفاع مقدس، امکانات دارویی کامل نیز وجود دارد.

گفتنی است اورژانس 115 خوزستان دارای 200 دستگاه آمبولانس، 142 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شامل 51 پایگاه شهری و 91 پایگاه جاده ای دارد که از این تعداد 96 پایگاه شامل 37 پایگاه شهری و 59 پایگاه جاده ای مربوط به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

منبع: ایرنا

تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!
  راه اندازی سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت محور و تاثیر آن در کنترل قاچاق
  در نهمین روز از نوروز 96، بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان های رازی و امام خمینی (ره)
  در نخستین روزهای سال ۹۶، مرکز جامع سلامت روستایی جنگه ایذه، از خدمات نمونه گیری آزمایشگاهی بهره مند شد
  بازدید سرزده دکتر ایدنی از بیمارستانهای رازی و امام(ره) اهواز در آستانه دور دوم سفرهای نوروزی
  بازدید قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ساختمان جدید در حال احداث بیمارستان ابوذر
  بهره برداری از زیرساخت اینترنتی سامانه سیب در شهرستان رامشیر
  کلنگ ساخت سه پروژه بهداشتی در حمیدیه به زمین زده شد
  اعزام اکیپ پزشکی از گروه جهادگران دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران به مناطق محروم شهرستان ایذه
  انجام 12803 مأموریت اورژانس ١١٥ در خوزستان از ٢٥ اسفند٩٥ لغایت 7 فروردین ٩٦

خبر فوری: تولد پیش از موعد نوزاد بر روی دریاچه سد کارون 3!