دوشنبه، 2 مرداد 1396 - 19:16
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11069صفحه نخست » اخبارجمعه، 27 اسفند 1395 - 09:12
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مهندس صادق مرادی معاون اجرایی مرکز کشف و معدوم سازی بیش از 15 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در 20 روز اول اجرای برنامه سلامت نوروزیبهداشت استان گفت: برنامه بسیج سلامت نوروزی همزمان با سراسر کشور از اول اسفند ماه سال جاری در استان خوزستان آغاز و تا 15 فروردین ماه سال 95  ادامه دارد.

مرادی ادامه داد: هدف از اجرای این برنامه، تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با هدف تامین سلامت جامعه در یک ماه آخر سال و ایام تعطیلات سال جدید می باشد.

وی افزود: از تاریخ اول اسفندماه 95 بازرسان بهداشت محیط در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در قالب 85 اکیپ دو نفره، در طرح بسیج سلامت نوروزی کار نظارت بر مراکز و اماکن حساس تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستوران ها، کارگاه های قنادی، شیرینی و آجیل فروشی ها، مراکز بین راهی، پمپ بنزین ها، محل های اسکان کاروان های راهیان نور و.... را بر عهده دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عدم رعایت مسائل بهداشتی سریعا" مداخلات لازم را بعمل خواهند آورد.

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان خوزستان ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان در بیست روز اول آغاز اجرای این طرح، از 13820 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی با استفاده از دستگاههای پرتابل بازدید بعمل آورده که از این تعداد 153 مرکز به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی به دادگاه معرفی شدند.

مسئول اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: همچنین 33 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی پلمپ شدند.

مرادی اضافه کرد: با بازرسی ها نظارت دقیق کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در 20 روز اول اجرای این برنامه، بیش از 15 تن مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم سازی گردید.

وی در ادامه به دیگر بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط اشاره کرد و گفت: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد 34 مورد، بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی به تعداد 123 مورد، بازرسی از مراکز عرضه قلیان 102 مورد، انجام 3977 مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی، توزیع بیش از 11هزار رسانه آموزشی از دیگر اقدامات 20 روز اول اجرای برنامه سلامت نوروزی میباشد.

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در پایان از هم استانی های عزیز و مهمانان محترم نوروزی در خواست نمود تا هرگونه تخلف بهداشتی را با سامانه های تلفنی بهداشت 190 در میان بگذارند تا در اسرع وقت با حضور کارشناسان بهداشت محیط پیگیری و بررسی های لازم صورت گیرد.

اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی سایر شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر موگهی: تلاش می کنیم نتیجه انتخابات را تا پایان روز رای گیری اعلام کنیم
  دکتر خدادادی: هر چه حضور رای دهندگان بیشتر باشد، اعتبار انتخابات بیشتر و منتخبین جایگاه بالاتری خواهند داشت