شنبه، 1 مهر 1396 - 10:07
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11070صفحه نخست » اخبارجمعه، 27 اسفند 1395 - 22:13
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س)، اتاق مادر و کودک در ایستگاه راه آهن اهواز افتتاح شد

چهارشنبه 25 اسفند ماه 95 به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، اتاق مادر و کودک در ایستگاه راه آهن اهواز با حضور رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز، مدیران اداره کل راه آهن جنوب، کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه و جمعی از مردم افتتاح شد.

مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: فراهم بودن بستر مناسب حمایتی در جامعه و خانواده، یکی از حقوق اساسی مادران در راستای هدف ترویج تغذیه با شیر مادر است.

وی ضمن تقدیر از مدیران و مسئولان اداره کل راه آهن جنوب، افزود: افتتاح اتاق مادر کودک، گامی در جهت احترام به حقوق مادر و کودک و بازتاب مسئولیت پذیری اجتماعی این سازمان در قبال شهروندان و مسافران است.

شریفی خاطر نشان کرد: راه اندازی اتاق های مادر و کودک در اماکن عمومی مثل پایانه های مسافربری و... یک ضرورت انکار ناپذیر است، چرا که شیردادن به کودک برحسب تقاضای کودک و در طول روز و شب باید انجام شود و مادر برای شیر دادن باید احساس آرامش و امنیت داشته باشد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز تاکید کرد: ان شاء الله با پیگیری صورت گرفته در پایانه های مسافربری و نمایشگاه بین المللی نیز اتاق مادر و کودک راه اندازی خواهد شد.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت