یکشنبه، 28 آبان 1396 - 16:53
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11074صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاجمعه، 27 اسفند 1395 - 16:30
برنامه درمانگاه های بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در عیدنوروز

سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز از برنامه درمانگاه های بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در عیدنوروز خبرداد و گفت: برنامه درمانگاه های بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در عیدنوروز درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز از پنجم فروردین ماه آماده خدمات دهی هستند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، دکتر کامبیز معصومی در خصوص اظهار کرد: با توجه به فعالیت گسترده اورژانس و بخش های مختلف درمانی بیمارستان در این ایام، فعالیت درمانگاه های این مرکز در سال جدید نیز از پنجم فروردین ماه آغاز می شود. درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امام(ره) در ایام نوروز تا 10 فروردین ماه به کار خود ادامه خواهند داد.

وی افزود: بر اساس جدول زمانبندی فعالیت این درمانگاه ها در ایام نوروز، درمانگاه زنان روزهای پنجم، ششم، هفتم، هشتم و نهم فروردین ماه آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان محترم در ایام نوروز است.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: درمانگاه های اعصاب و روان و جراحی عمومی نیز روز ششم فروردین ماه برای خدمات دهی به بیماران و مراجعه کنندگان آماده فعالیت هستند.

معصومی افزود: درمانگاه ارتوپدی روزهای ششم، هفتم، هشتم، نهم و دهم فروردین ماه و درمانگاه گوش و حلق و بینی(ENT) روزهای هشتم، نهم و دهم فروردین ماه فعال است.

وی اظهارکرد: همچنین در ایام عیدنوروز درمانگاه های فتوتراپی، هولتر، شنوایی سنجی، اسپیرومتری، دانسیتومتری و رادیولوژی همه روزه فعالیت می کند. بیماران می توانند بر اساس اطلاعیه های قبلی به صورت حضوری، تلفنی و اینترنتی، نوبت خود را دریافت کنند.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: بیماران برای دریافت نوبت از طریق اینترنتی می توانند به سایت بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به نشانی http://himam.ajums.ac.ir مراجعه و با کلیک بر قسمت مربوط به نوبت دهی اینترنتی به صفحه موردنظر وارد شوند.

معصومی اظهارکرد: همچنین برای دریافت نوبت می توان از طریق تلفن گویای درمانگاه ها اقدام کرد؛ 32923985، 32923986، 32923987، 32923988، 32227245 و 32228247 شماره های تماس جهت دریافت نوبت به صورت تلفنی است.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است