شنبه، 5 فروردین 1396 - 12:25
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11084صفحه نخست » اخباردوشنبه، 30 اسفند 1395 - 00:58
پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناسبت فرا رسیدن سال نو
دکتر شکراله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت فرارسیدن سال نو، نوروز 1396 و بهار طبیعت، پیام تبریکی به شرح زیر صادر نمود:

یا مقلب القلوب و الابصار

بهار فرصتی است مغتنم تا روح در دشت‌‏های معرفت و آگاهی به جولان درآید و مجالی یابد برای تأم�'ل در راز آفرینش و اندیشه در معنای بلند احسن الحال...
 پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناسبت فرا رسیدن سال نو
اینک که زمین و زمان جامه نو بر تن میکند و بهار طبیعت فرا میرسد، چه نیکوست که ما نیز بسان طبیعت، بهاری شویم و از زمین بیاموزیم بخشندگی را و از زمان نو شدن را. غبار از دل بزداییم و کرامت و لطافت بهار را میهمان صحن دلهایمان نماییم.

اینجانب از طرف خود و معاونین فنی و اجرایی فرا رسیدن سال نو و بهار پرطراوت که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به رئیس و اعضا محترم هیئت رئیسه دانشگاه که یار و یاور این معاونت بوده اند و همچنین یکایک کارکنان، مدیران و مسئولین ستادی و محیطی بخش بهداشت اعم از پزشکان و  پیراپزشکان، کارکنان فنی، اداری، مالی و خدماتی و به ویژه بهورزان تلاشگر که در خط مقدم نظام ارائه خدمت به مردم  این سرزمین هستند تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای مردم عزیز این مرز و بوم و تمامی خدمتگزاران نظام سلامت کشور مسئلت می نمایم.

امیدوارم در سال جدید و در سایه فرصت فراهم آمده و تدابیر هوشمندانه دولت تدبیر و امید و با تلاش بیش از پیش حوزه های محیطی و برنامه ریزی و نظارت موثرتر حوزه های ستادی گام های بلندتری در راستای تامین سلامت مردم و اعتلای شاخص های بهداشت، برداریم.

دکتر شکرالله سلمان زاده
معاون بهداشت دانشگاه
و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان

خبر فوری: پیام تبریک نوروزی دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز