شنبه، 5 فروردین 1396 - 12:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11089صفحه نخست » اخباریکشنبه، 29 اسفند 1395 - 04:39
آمادگی کامل شبکه بهداشت و درمان باغملک جهت ارائه خدمات به میهمانان نوروزی

در جلسه ای که با حضور رئیس بیمارستان، مدیر داخلی، رئیس مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی شبکه و مرکز بهداشت، برگزار آمادگی کامل شبکه بهداشت و درمان باغملک جهت ارائه خدمات به میهمانان نوروزیگردید دکتر شهریاری مدیر شبکه باغملک و رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد تسهیلات نوروزی بر آمادگی کامل تمامی مراکز بهداشتی و درمانی، فوریت های پزشکی بیمارستان شهید طباطبایی باغملک تاکید نمود.

دکتر شهریاری ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو به همکاران گفت: از آنجائی که شهرستان باغملک دارای وضعیت آب و هوایی معتدل و مناطق گردشگری مناسب داراست، لازم است که تدابیر لازم جهت ایجاد رضایتمندی مهمانان نوروزی اتخاذ گردد و هیچ گونه سهل انگاری از طرف واحدها پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای ملزم به بازدید روزانه از مراکز و مخازن تهیه آب شرب و نظارت کامل بر تاسیسات آبرسانی و همچنین واحدهای عرضه مواد غذایی، به ویژه رستوران ها بوده و با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با مراکز قضایی و انتظامی نسبت به پلمپ واحدهای متخلف اقدام نمایند. چرا که سلامت مردم برای ما ارزش دارد.

شهریاری گفت: در ایام نوروز نباید کد غیر فعالی در اورژانس 115 داشته باشیم و روزانه شخصا از تمامی واحدها با بازدید خواهم نمود و چنانچه سهل انگاری در امر ارائه خدمات به مهمانان نوروزی مشاهده کنم، قطعا بر خورد خواهم کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک افزود: حضور به موقع پزشکان در محل کار به ویژه مراکز بهداشتی و درمانی شبانه روزی و اضافه نمودن پزشکان اورژانس به جهت تسهیل در خدمات رسانی به بیماران و جلوگیری از سرگردانی مراجعه کنندگان بسیار ضروری است و لازم است رئیس بیمارستان و مرکز بهداشت، نسبت به برنامه ریزی موثر و دقیق و با نظارت صحیح اقدام نمایند.

شهریاری خاطر نشان کرد: نظارت و کنترل غذای بیماران در بیمارستان روزانه توسط کارشناسان مواد غذایی به لحاظ کیفیت می بایست کنترل گردد تا شاهد نارضایتی این عزیزان نباشیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک در این جلسه به بحث رسیدگی به وضعیت سلامت مادران باردار پرداخت و گفت: سلامت مادران و نوزادان برای ما با اهمیت و ارزش بالایی دارد که بهترین خدمات باید به این عزیزان ارائه گردد.

وی گفت: شماره تلفن های 190 و 1490 و 1690 آماده دریافت شکایات و پیشنهادات مردم در حوزه بهداشت و درمان می باشد که مردم می توانند با این شماره ها در طول شبانه روز تماس داشته باشند، سپس بعد از نقطه نظرات سایر اعضا تصمیماتی جهت ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم به ویژه در ایام نوروز اتخاذ گردید.

مدیر شبکه بهداشت و درمان باغملک بیان داشت: با توجه به وجود مواردی از بیماری آنفولانزای پرندگان در شهرستان که باعث ناراحتی مردم گردیده است در همین جا اعلام می کنم تعداد موارد پرندگان مبتلا به این بیماری توسط اکیپ های دامپزشکی و بهداشت و درمان و نیروی انتظامی معدوم شده و جای هیچگونه نگرانی نیست و توصیه می کنیم مردم مرغ مورد نیاز خود را از محل های توزیع کشتار روز که با مجوز اداره دامپزشکی است خریداری کنند.

وی افزود: اگر مردم به توصیه های کارشناسان بهداشت ودرمان و همچنین اداره دامپزشکی توجه کنند مشکل خاصی بوجود نخواهد آمد و هرگونه اخبار و گزارش در خصوص این بیماری از طریق ادارات مرتبط و با اطلاعیه های قبلی به اطلاع همشهریان عزیز خواهد رسید.

خبر فوری: پیام تبریک نوروزی دکتر اسماعیل ایدنی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز