دوشنبه، 3 مهر 1396 - 14:15
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11171صفحه نخست » یادداشت چهارشنبه، 16 فروردین 1396 - 09:04
داغی که در طلیعه بهار بر دل نشست؛ در سوگ از دست دادن دکتر پوردنگچی
دکتر محمد جهانگیر

اما به موازات این رویش های زیبا، دست تقدیر بر پایه مشی لایتغیر حضرت حق که جز ذات پاک و باقی او، همه چیز را سرنوشتی فانی رقم می زند، همچون سال 95 و سال های قبل، عزیزی از عزیزان ما را به دیار باقی رهنمون ساخت.

"دکتر حسن پوردنگچی" برادری مهربان، مومن و پرهیزکار، همکاری متواضع، یاری دوست داشتنی، رفیقی شفیق و انسانی قابل اتکا و پزشکی دلسوز و مردمی بود که شنیدن خبر درگذشتش، به واقع همه آشنایان، دوستان و همکاران را شوکه کرد و آهی جانسوز از نهاد بسیاری از ما  برآورد. او که در مسیر بازگشت از زیارت حضرت امام رضا(ع) به دیار باقی شتافت، در زندگی نسبتا" کوتاه اما پر برکتش، به تاسی از آن امام مهربانی ها، الگوی مهرافشانی، فروتنی، تواضع، مردم داری، حق بینی، خطاپوشی، گذشت، رافت، دستگیری از مستمندان و در راه ماندگان و سبقت در کار خیر و عمل صالح بود.

او در میان ما، مصداق رحمت الهی بود که همواره دیدارش ما را به یاد خدا می انداخت و تا مدت ها پس از ملاقات با وی، وجودمان از فروتنی، تبسم و حس زیبای احترام و نوع دوستی انسانی آن برادر عزیز سرشار بود.

بدون شک وصف تالم ناشی از عروج وی و ندیدنش، از ظرفیت قلم این حقیر فراتر است و به پاس همه مهربانی ها و صداقتش، از خداوند عطوف مسئلت می نمایم که روح آن عزیز سفر کرده و همسر مکرمه اش را در سایه سار آمرزش و رحمت خود و همنشین معصومین والامقام(ع) قرار داده و به همه ما توفیق پاسداشت ارزش ها و فضائل اخلاقی که دکتر حسن پوردنگچی مروج و عامل به آن ها بود را عطاء فرماید.

همچنین آرزومندم که در این بهار طبیعت، روح پاک سایر همکاران و عزیزان از دست رفته مان مشمول رحمت وافر الهی قرار گیرد. آمین یا رب العالمین... روحش شاد و یادش گرامی باد.

دکتر محمد جهانگیر

مدیر مرکز مطالعات استراتژیک

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت