یکشنبه، 28 آبان 1396 - 20:52
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11198صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاپنجشنبه، 24 فروردین 1396 - 01:12

معاون پژوهشی مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز از تفویض اختیار بررسی پایان نامه های بالینی، در واحد توسعۀ تحقیقات بالینی این مرکزبررسی پایان نامه های بالینی به واحد توسعۀ تحقیقات بالینی بیمارستان گلستان تفویض اختیار شد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز، دکتر رضا ارجمند ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس دو ابلاغ جداگانۀ معاونت توسعۀ پژوهش و فنــاوری دانشگاه، اختیار بررسی پایان نامه های بالینی در مقاطع دکتری عمومی، دستیار تخصصی و فوق تخصصی و همچنین تشکیل کمیته های اخلاق بیمارستان، جهت ارائه کد اخلاق به طرح ها و پایان نامه ها، از ابتدای سال 1396، به واحد توسعۀ تحقیقات بالینی مرکز آموزشی درمانی گلستان تفویض شد.

وی افزود: شرایط جدید، علاوه بر برگزاری منظم شورای پژوهشی بیمارستان، موجب خواهد شد تا روند بررسی و داوری پروپوزال پایان نامه ها و همچنین اعطای کدهای اخلاق در پژوهش به طرح های تحقیقاتی تسریع یابد.

ارجمند ادامه داد: افزایش امتیاز ارزیابی واحد توسعۀ تحقیقات بالینی بیمارستان گلستان اهواز در ارزشیابی سالیانه وزارت بهداشت، از دیگر مزایای این تحول خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: پژوهشگران و اساتید محترم می توانند با مراجعه به پورتال بیمارستان گلستان به آدرس http://golestan.ajums.ac.ir/rha   قسمت "واحد توسعۀ تحقیقات بالینی" در بخش فرم ها و آئین نامه ها، متن کامل شیوه نامۀ نحول بررسی پایان نامه های دانشجویی و اعطای کد اخلاق را مطالعه نمایند.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است