سه شنبه، 5 اردیبهشت 1396 - 19:05
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11207صفحه نخست » اخباریکشنبه، 27 فروردین 1396 - 16:01
همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در اهواز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جمعه ٢٥ فروردین ماه ١٣٩٦ همایشهمایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در اهواز برگزار شد بزرگ پیاده روی خانوادگی در اهواز با حضور پرشور اقشار مختلف مردم توسط استانداری خوزستان با همکاری فرمانداری، هیئت ورزش های همگانی و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در بلوار ساحلی کیانپارس برگزار شد.

‏‎مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این خصوص گفت: دانشگاه علوم پزشکی اهواز به عنوان متولی سلامت، همکاری خوبی در برگزاری این همایش داشته است.
‏‎عبدالحسین بیگدلی افزود: اورژانس ۱۱۵ و مراکز بهداشتی شرق و غرب اهواز با حضور در مسیر راهپیمایی و استقرار پایگاه های سنجش سلامت، به توزیع پمفلت و بروشورهای آموزش سلامت و سنجش فشارخون، قد، وزن و قند خون شرکت کنندگان پرداختند.

‏‎دکتر ماریا چراغی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز هدف از شرکت در این پیاده روی را همراه و همقدم بودن خانواده دانشگاه درکنار مردم دانست و افزود: زندگی سالم به نوع زندگی، شیوه غذایی و ورزش و نوع فعالیت هایی که انجام می دهیم بستگی دارد.

‏‎چراغی ادامه داد: با توجه به اثرات مثبت ورزش بر سلامت و تندرستی، انسان باید به توجه به ورزش را بیشتر در برنامه زندگی خود داشته باشد.

‏‎وی افزود: برای رسیدن به توسعه پایدار در هر جامعه ای علاوه بر برنامه ریزی، مدیریت صحیح و استفاده از فناوری مناسب، استفاده از منابع انسانی کارآمد نیز اهمیت بسیاری دارد.
‏‎
چراغی همچنین گفت: جامعه ای که نیروی انسانی سالم و شادابی داشته باشد، این امکان را خواهد داشت که در جهت توسعه پایدار سریعتر گام بردارد.

لازم به ذکر است در حاشیه این همایش کارشناسان مرکز بهداشت غرب و شرق اهواز با برپایی ایستگاه سنجش سلامت، با توزیع پکیج و انجام تست های قند خون و فشار به معرفی خدمات نوین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت پرداخته و شرکت کنندگان را جهت تشکیل پرونده سلامت الکترونیک به این مراکز دعوت کردند.

خبر فوری: تجلیل از فرآیندهای برتر آموزشی در دهمین جشنواره شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز