یکشنبه، 28 آبان 1396 - 20:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11208صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 23 فروردین 1396 - 14:48
همایش یک روزه دیابت در روستای لالب باغملک

همایش یک روزه دیابت در روستای لالب باغملکبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت باغملک، همایش یک روزه دیابت در روستای لالب این شهرستان و با هماهنگی مرکز بهداشت، انجمن دیابت استان و بهورزان خانه بهداشت روستا برگزار گردید.

در این همایش که با حضور جمعی از مردم برگزار گردید، مهندس زارع سرپرست مرکز بهداشت باغملک اهداف برگزاری همایش دیابت را تشریح نمود و گفت: ورزش، تحرک، رعایت رژیم غذایی مناسب، استفاده از غذاهای خانگی و پرهیز از فست فودها و غذاهای پرچرب در جلوگیری از دیابت مفید بوده و رعایت این اصل برای مردم ضروری است.

در ادامه دکتر عبدالهی عضو انجمن دیابت کشور بیان داشت: جهت پیشگیری از بیماری دیابت علاوه بر رعایت نمودن رژیم غذایی، وعده های غذایی مناسب و رعایت نمودن رژیم غذایی ویژه بیماران دیابتی نیز حائز اهمیت می باشد.

وی افزود: استفاده از سبزی ها در وعده های غذایی و همچنین مصرف حبوبات و نان سبوس دار لازم و ضروری است. همچنین کاهش مصرف قند، شکر و انواع شیرینی مانند آب نبات، شکلات، سوهان و مواد نشاسته ای شامل برنج، سیب زمینی، ماکارونی و چربی ها نیز باید در دستور برنامه غذایی افراد قرار بگیرد.

عبدالهی در پایان گفت: ورزش و فعالیت های بدنی موجب نشاط، سلامتی و کاهش قند خون خواهد شد و به افراد توصیه می شود که نرمش، پیاده روی و ورزش های سبک را در اولویت زندگی خود قرار دهند.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است