سه شنبه، 5 اردیبهشت 1396 - 19:07
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11225صفحه نخست » مسابقهیکشنبه، 27 فروردین 1396 - 17:24
مسابقه شماره 44، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه مسابقه شماره 44، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدعمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را پیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

کدام یک از عوامل زیر می تواند در پیشگیری از افسردگی نقش داشته باشد.

الف ) ورزش              ب ) عدم مصرف موادمخدر                 ج ) ارتباط مؤثر                  د)همه موارد

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 8 اردیبهشت ماه 96

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به خبر " افسردگی، بیائید صحبت کنیم " به آدرس http://webda.ajums.ac.ir/view/11224/  مراجعه کنند.

خبر فوری: تجلیل از فرآیندهای برتر آموزشی در دهمین جشنواره شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز