شنبه، 31 تیر 1396 - 01:23
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11225صفحه نخست » مسابقهیکشنبه، 27 فروردین 1396 - 17:24
مسابقه شماره 49، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

مسابقه شماره 49، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را پیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت دو هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

میزان دود استنشاقی در هر وعده مصرف قلیان، به اندازه ....... تا......  نخ سیگار می باشد؟

الف: 5 تا 10              ب: 40 تا 70            ج: 80 تا 100          د: 20 تا 30

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 31 تیرماه 96

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به خبر " قلیان سمی برای سلامت جامعه " به آدرس http://webda.ajums.ac.ir/view/11828/  مراجعه کنند.

گفتنی است پاسخ صحیح مسابقه شماره 48، گزینه " د " بوده است.

در زمینه راههای انتقال بیماری به انسان کدام گزینه زیر صحیح می باشد؟

الف) تماس با خون و بافت بیماران، خرید گوشت از کشتارگاه، له کردن کنه بر روی پوست.

ب) خرید گوشت از کشتارگاه، گزش کنه آلوده، برداشتن کنه با پنس از روی پوست.

ج) خرید کباب با گوشت تازه ذبح شده، خرید گوشت تازه ذبح شده، برداشتن کنه با پنس از روی پوست.

د) گزش کنه آلوده، له کردن کنه بر روی پوست، تماس با پوست و لاشه حیوان آلوده.

برنده های مسابقه شماره 48:

خانم طوبی مومنی فر از مشهد  با شماره     918.........0933

آقای احمد یوسفی از بروجرد با شماره    310............0916

خبر فوری: رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز: تلاش می کنیم نتیجه انتخابات را تا پایان امروز اعلام کنیم