شنبه، 29 دی 1397 - 19:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11225صفحه نخست » مسابقهیکشنبه، 27 فروردین 1396 - 17:24
مسابقه شماره 50، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید

مسابقه شماره 50، از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانیدروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اجرای رسالت خود، تلاش در راستای ارتقاء سواد سلامت شهروندان و جامه عمل پوشاندن به شعار "خود مراقبتی" را پیشه خود ساخته و در این بین اجرای مسابقه ای تحت عنوان "از سلامتی بدانید تا سالم و سلامت بمانید" را آغاز نموده و با طرح پرسش های چند گزینه ای در نشریه جندی شاپور، سایت خبری وب دا خوزستان و پایگاههای خبری واحدهای تابعه، مهلت چند هفتگی را برای دریافت پاسخهای پیامکی مخاطبین در نظر گرفته است.

از میان پاسخهای صحیح در هر مسابقه 2 نفر به قید قرعه انتخاب و به آنها هدیه ای تقدیم خواهد شد. در هر شماره پاسخ صحیح و برندگان شماره قبل اعلام می گردد.

مهمترین اصل در نجات کودک غرق شده چیست ؟

1-ماساژ قلبی      2- تنفس دهان به دهان     3 - حفظ خونسردی       4 - خبر کردن اورژانس 115

لطفاً گزینه مورد نظر خود را بعد از نوشتن شماره مسابقه به سامانه 30007426  پیامک نمائید.به عنوان مثال برای مسابقه شماره 1 و گزینه صحیح 3 عدد 13 را به سامانه ارسال نمایید.

مهلت ارسال تا 10 شهریورماه 96

شرکت کنندگان محترم میتوانند جهت یافتن پاسخ صحیح به خبر " خطر غرق شدگی در کودکان را جدی بگیرید " به آدرس http://webda.ajums.ac.ir/view/112112/  مراجعه کنند.

گفتنی است پاسخ صحیح مسابقه شماره 48، گزینه " ج " بوده است.

میزان دود استنشاقی در هر وعده مصرف قلیان، به اندازه ....... تا......  نخ سیگار می باشد؟

الف: 5 تا 10              ب: 40 تا 70            ج: 80 تا 100          د: 20 تا 30

برنده های مسابقه شماره 49:

آقای علی شریفی قدیم از آذربایجان شرقی با شماره     449.........0921

خانم طاهره زاده ناظر از شوشتر با شماره    467............0916

انعقاد تفاهم نامه همکاری فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی اهواز و شرکت آب و فاضلاب استان
  کارگاه بهداشت، ایمنی و محیط زیست در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد
  نشست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و نمایندگان اداره بندر و دریانوردی خرمشهر در راستای توسعه همکاری های پژوهشی
  تلاش مجمع خیرین شهرستان هندیجان جهت حضور متخصص قلب در بیمارستان شهداء
  بازدید ستادی رئیس مرکز بهداشت استان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر
  سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه: معوقات و مزایای پرسنلی پرداخت شده است
  کمیته سرطان بمناسبت پویش ملی سرطان در مرکز غرب اهواز تشکیل شد
  رئیس دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه: مصرف بی رویه دارو باید جدی گرفته شود